Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Prodavam Canon EOS 300 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Автор: jsashkov   
Дата:   15-02-05 23:13

Prodavam Canon EOS 300, na 2 god.,izsnimani okolo 60 filma, v mnogo dobro tehnichesko sastoianie, v komplekt s : obektiv EF 28-80 f/3,5-5,6 II; sennik; kapachka za bodito; filtri 58 mm ( UV skylight "Miranda"; makroleshta 5 dioptara; neutralen siv; graduiran cherven; poliarizatcionen "Carl Zeiss" ); distantcionen spusak i fotochanta "Unomat V 150". Vsichko varvi v komplekt. Tcena 450 lv., podleji na komentar. Ot Sofia sam.
iuli, jsashkov@abv.bg, тел.: ......

Публикацията е редактирана (16-02-05 20:47)

Отговори на това съобщение
 Re: Prodavam Canon EOS 300 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Автор: KrisoPower_EOS   
Дата:   16-02-05 00:00

Hehehehe, ama takiwa kato was nqma da se izcherpat

Re: Prodavam Canon EOS 300 . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Автор: leia   
Дата:   16-02-05 00:05

Кажете с каво е по-различен този, от EOS N 3000, kойто в Метро чисто нов с една година гаранция е триста и няколко лева [smilie11]

Дата:   16-02-05 00:19

Zdraveite Leia, molia poglednete niakoi katalog na Canon, i sam siguren, che vednaga shte otkriete razlikite, osven tova " Metro " edva li vkluchva v tcenata vsichko, koeto predlagam v komplektovkata na aparata.

Дата:   16-02-05 00:44

Извинявавай jsashkov, че ти се намесих в темата, просто в момента проучвам пазара за апарат :) разгледах ги, наистина има разлика м/у 300 и 3000, но разликата в цената м/у тях е 100ина лева... цената която си дал е много висока, за техника втора употреба, без гаранция и т.н.
Не знам как е при лентовите, но като си купувам екстри за цифровия апарат, не очаквам после, като го продавам да взема повече пари... а и ако го продавам след две години, ако му взема 50% съм доволна...

Автор: Gafa   
Дата:   16-02-05 09:11

Много ти е ефтин апарата искай повече не ги слушай[beer]

Автор: KrisoPower_EOS   
Дата:   16-02-05 20:10

Лея, мойто момиче, тук са такива търговци, че си нямаш и представа. И разликите между 300 и 3000Н не са толкова големи та Ямашев, да ми го хвалиш все едно е извънземен. Аре моля ви се, цените тук на нещата втора ръка са просто нечовешки.

Дата:   16-02-05 20:55

Gafa, blagodaria za belejkata, no tcelta mi dalech ne e samo targovska, kakto tvardiat niakoi kolegi. Draga Leia, ako naistina si zaintriguvana ot tehnikata, molia vij profila mi i mi pishi na e-maila, shte ti otgovoria tochno i izcherpatelno, blagodaria.

Дата:   16-02-05 22:03

jsashkov, наистина бях заинтересована, но по обяд се сдобих с Никона от търга...
Успех с продажбата [smilie3]

Автор: JSASHKOV   
Дата:   17-02-05 22:09

Blagodaria Leia, jelaia vsichko nai dobro i na teb.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР