Автор: te4i
Дата: 10-08-11 13:28
Здравейте,
причината
да поискам да разменя моят олимпус е-520 е свързана единствено и само с ергономията на тялото и няма отношение към качеството на снимките, които предлага. При фокусиране, носът ми опира в копчето за смяна на начина на светлоизмерването и го променя, а оттам данните, които виждам във визьора стават неточни.
Разменям тяло е-520 на 12к кадъра и в отлично състояние/като нов, в кутия и всичко прилежащо като от магазина/ срещу тяло: е-500,е-400,е-410,е-420,е-620 при следните условия:
1. Необходимо ми е да знам точния брой на кадрите, евентуални външни козметични забележки, въобще състояние на тялото.
2.Каква сума пари бихте предложили като доплащане при размяната.
От комбинацията от т. 1. и 2. ще преценя дали да избера съответното предложение.
Примерно-
- ако тялото е на малко кадри и няма забележки по външния вид, сумата за доплащане може да е по-малка
-ако тялото е на много кадри/до 30к кадъра/ и или има козметични забележки, съответно и сумата за доплащане трябва да е по-голяма, за да компенсира тези минуси.
Приемам и чисти бартери без доплащане за следните тела:
1.Е-420 под 7к кадъра
2.Е-450 до 15к кадъра
3.Е-620 с доплащане от моя страна
Моля пишете ми на лс като дадете исканата от мен информация относно тялото и сумата за доплащане, в кой град се намира тялото и оставяйте телефон за контакт
Благодаря!
Публикацията е редактирана (13-09-11 09:17)
|
|