Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon 5D body+Battery Grip
Автор: cooler   
Дата:   31-05-11 18:40

Продавам си фотоапарата. Купен е от колега от този форум преди 4 години. Ползвал съм го пълноценно, но и съм се и грижил много за него. Всичко му функционира перфектно. Има battery grip с 2 батерии (едната е оригинална, другата - Китай). Ползвам ги откакто го имам и се държат прекрасно. Когато го купих подарих каиша му на един приятел и го ползвам с един мой, но мисля да си го запазя, защото ми е много скъп спомен. Няма и капачка за тялото, не ми се е налагало да ползвам, защото винаги е бил с обектив на него. Затрих я някъде мамка му преди 2 години и така и не я и потърсих. Продавам всичко комплект. Ето и снимки:https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/oqqh5831.JPG
http://www.flickr.com/photos/......@N06/
Предлагам го във вида в който ми излиза от чантата, не мисля да заблуждавам никой с автотърговски номера. Никога не му е пипан сензора, нито огледалото. Зентекс ще се погрижи за това срещу скромна сума. апарата е в София. Търсете ме на ЛС или като smoothpanaka в skype.
Цена 1500 лева.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon 5D body+Battery Grip
Дата:   31-05-11 18:46

Забравих за затвора...Аз никога не съм се интересувал на колко е. Когато го взех от предишния собственик, той ми каза някаква цифра, която беше съвсем ок, нещо в стил 20-30К, аз лично съм му натряскал още толкова да кажем. Ако някой знае как да провери - апарата е на разположение. Машинката си работи перфектно, освен това е паралия, това е единствената фото техника, която съм си купил от 1985 година и която ми се е изплатила супер бързо и в последствие няколко пъти.

Дата:   31-05-11 20:20

Обърках skype-а. Търсете ме като smoothmartines.

Автор: bmw_e30   
Дата:   31-05-11 22:16

сезона на 5д-та :)
кво ви стана на всички че си продавате петиците... да няма някой програма по евро фондовете: който има 5д да го спонсорират за марк 2 хахахахха
успех колега желязна машина.... [smilie24]

Дата:   01-06-11 09:19

Очаквам предложения. Да добавя само че не никъде не е споменато че цената е твърда. Допускам адекватен коментар.[cool]

Дата:   03-06-11 06:11

Пак да подсетя потенциалните мераклии.

Автор: tisho86   
Дата:   03-06-11 10:49

Ако мене питаш иди при Зентекс да ти провери на колко кадъра е наистина фотото, тъй като друг начин освен в сервиз няма. В край на сметка това ще ти определи и крайната цена, все пак 60k не са малко.

Поздрави

Дата:   03-06-11 14:58

Да, знам че Зентекс е човека, но ако някой иска да да се сдобие с такъв апарат може да подхване неква инициатива в тая посока, дето се казва комуникация да се завърже, пък проверката е технически акт. Аз съм склонен да сваля от цената и си казвам съвсем честно какво е състоянието на камерата. Това че е на 50-60 или дори на 100К не е никаква драма, всички знаем колко издържат тези затвори при нормална експлоатация.

Автор: tisho86   
Дата:   03-06-11 22:41

Съгласен съм напълно, прекрасно тяло е, цената според мен е добра предвид и възможния коментар.
Ъп [smilie24]

Дата:   06-06-11 11:35

[beer]

Re: Canon 5D body+Battery Grip само днес 1300лв.
Дата:   09-06-11 13:24

Ако някой е чакал този момент, ето той настъпи. 1300 кинта за читаво 5Д с грип си е офертата на деня. [smilie7]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР