Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Продавам Nikon D3 body и осветление Dynaphos - осветлението продадено!
Автор: gecata   
Дата:   27-05-11 07:48

Продавам Nikon D3 body и студийно осветление Dynaphos B 250.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Nikon D3 body и осветление
Дата:   27-05-11 07:51

Цени както следва:
1 Никон Д3- тяло - отлично (на 41К) - 4450лв.
2 Два осветителя и два софт бокса Динафос (без стативи) - 420лв.
3 За всичо на куп - 4750лв.

https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/dcfm3365.JPG
http://photo-zona.net/images/user1125/album17924/large/......_fyiq3184_A1CT5952.jpg

Публикацията е редактирана (27-05-11 12:09)

Re: Продавам Nikon D3 body и осветление
Дата:   27-05-11 12:14

Софт боксовете са с квадратни лица със страна 60см. Продават се и по отделно (осветител със софтбокс) на цена 220лв. със синхронния кабел или 200 лв без него. Куриерската услуга е за сметка на купувача.

Re: Продавам Nikon D3 body и осветление Dynaphos
Автор: ecobo   
Дата:   27-05-11 12:41

Хубави цени, хубава стока, много точен продавач! [smilie24]

Дата:   27-05-11 12:45

Един осветител със софтбокс и синхронен кабел заминават за СЗ, останалото продължава да си търси нов собственик [smilie3]

Дата:   28-05-11 11:00

Айде бе, доста хора припадаха по Д-3ката, а сега без пария давам... голямо мълчание настана [cool]

Автор: svilen66   
Дата:   28-05-11 11:19

Геца дали ша ми прилича тоз Никон ааа,ама той е за фотографи само пък аз не съм-то в Търново има един Д3,още един няма ли да му стане много на градчето ни![smile] [smile] [smile]

Автор: kadar   
Дата:   28-05-11 11:21

Свилене, тройката си е тройка ....[cool] [cool] [cool]

Дата:   28-05-11 11:31

Ох, Свилене, тя Д3-ката всекиму ще прилича [smilie3]

Автор: novi4ok   
Дата:   28-05-11 12:22

Мълчанието е заради цената - аз бих купил такъв, един колега също се оглеждаше за D3, но и двамата предпочитаме да си дадем парите за наследника на D700 след няколко месеца, чиято цена вероятно ще е доста по-ниска от тази, която се иска в БГ за D3 втора употреба, а технологично ще бъде с 3 години по-напред. Всеки средно интелигентен човек ще погледне в ибей и ще открие, че търговете за това тяло радко надхвърлят 2500$. Нормално е - все едно за висок клас CRT телевизор втора ръка да ми искаш повече пари от тези, за които ще купя нов модерен 42 инчов LCD - може стария да е по-хубав в някои отношения, но... Всичко е въпрос на цена, а в БГ логиката на продавачите "втора употреба" малко куца [smile] След няколко месеца ще е още по-невъзможно да се продаде.
Извинявай за спама, но не се сдържах. Успех с продажбата.
[beer]

Автор: pumabg   
Дата:   28-05-11 12:56

novi4ok [smilie24]

Автор: ecobo   
Дата:   28-05-11 12:57

Само да не стане така, че тоя наследник на Д700 да го чакате още година-две... [smilie3]
А ние през това време се кефим да снимаме... [shtrak]

Изобщо, много е глупаво да чакаш нещо. Твърде е кратък живота...

Дата:   28-05-11 13:30

и си минава докато човек си прави планове....

Дата:   28-05-11 13:57

@ecobo:

Nikon confirmed to PDNonline that all upcoming new products will be released as scheduled:

“Nikon is actively working to maximize production during this challenging time. Nikon Inc currently plans to release new products as scheduled.”

This is also the information I have been getting – no delays and a major product announcement at the end of August 2011.

Read more on NikonRumors.com: http://nikonrumors.com/#ixzz1NdvSuf97

Миии... май няма да го чакаме още много.[smilie7]
Освен това, защо си въобразяваш, че през това време нямаме с какво да снимаме? Или само D3 става за снимане? Прочети какво си написал в профила си... [smilie3]

Дата:   28-05-11 14:43

Много сте ми интересни хората като novi4ok. Пичове, Д3 определено не е апарат за вас, поради две причини най малко:
Първо не можте да си го позволите (дори и втора ръка) и второ дори да ви излезе късмета, няма да знаете какво да правите с него (овен може би тестове). Прочее едва ли ще си позволте и наследника на Д700.... [smilie3].
Логиката на българския продавач втора ръка хич не куца (визирам себе си). Куца ви непочесаното его и желанието да пишете в теми за техника която само сънувате.
Колкото до търговете в Ибей, като почнете да печелите Д3-ки по за 2500$ елате и ми се обадете. Нали се сещате каква е разликата от това да платиш едни пари , а после каквото дойде и от това да ти донеса техниката на крака, да щракаш, да тестваш и ако не ти допдне нещо (или нямаш достатъчно парички)да ми кажеш "Не, мерси?"
Цената ми е най-добра за този апарат във форума [smilie24]

Публикацията е редактирана (28-05-11 17:25)

Дата:   28-05-11 14:50

браво Геца, каза ли им го най-накрая [cool] [cool] [cool]
Айде [beer]

Автор: uri64   
Дата:   28-05-11 15:20

Пффф с титани като Новичок е безмислено да се дискутира въобще....все едно няма да разбере и туйто...ще си чаааака и ей тъй ще му мине времето в безполезно умуване и философстване...

По едно време имаше един такъв капацитет по цените - дивпетел ли му беше ник-а, що ли...и той какаше по всяка обява, в която се продаваше нещо качествено...е Новичок-а му е достон наследник..
Много ми е интересно подобни индивиди какво щяха да правят ако живееха в Париж или Виена или Лондон - да видят там какви са цените на качествена техника втора ръка...то май по ще ти се върже да си вземеш с месец напред един билет до Виена и да си продадеш Д3ката там, отколкото да се разправяш с проскубаните лешояди от базара на ФФ
Аз лично бих предпочел Д3ката ми да изгние в чекмеджето и да си снимам с нея от дъжд на вятър, отколкото да я подаря на някоя местна хиена...[smilie23]

Дата:   28-05-11 15:21

Еми не се трае от такива. В момента в Ибей се продават три Д3-ки. Двете са по 4550$, 4900$ - почти нови, а трета над 100К за 3095$.!
Дори Д700 не падат под 2600$. Но да кажем ,че все пак намерим Д3 за 2500$ . По курса за деня (1,37лв за 1 $) получаваме 3425лв. При освобождаване на пратката задължително ще ни калкулират ДДС и ето ти 4110лв. Айде и още 60$( без ддс-то) за доставка, освен ако не ти се чака 3 месеца за фрий шипинг. И какво става? - мойта ценаааа (и то само ако си намериш Д3 за 2500$, което е малко вероятно!)[smilie3]

Автор: svilen66   
Дата:   28-05-11 17:15

Мисля,мисля.....!!![beer]

Дата:   28-05-11 18:35

Геца, бъркаш. Успех [beer]

Ури64, мери си приказките ако обичаш, за да не се разправяме чрез админите - доколкото си спомням свинските прояви не се толерират.

Автор: uri64   
Дата:   28-05-11 19:42

Като се извинявам на автора на темата за спама - последна реплика към новичок - ми сигнализирай на админите ако смяташ че съм те засегнал лично - нека видят какво съм написал - няма да си редактирам постовете ..пък и ти можеш да си направиш бърз преглед какво си писал по цените в множество различни теми за продажби...

Стоя зад думите си че във ФФ е пълно с хиени и лешояди, дето мрат да купят нещо на безценица..а дали някой от писалите тук в тая тема се разпознава като такъв - не е мой проблем [smilie24]

Дата:   29-05-11 17:14

И така след като установихме, че цената от 4450лв за Д3 на 41к е най добрата до момента в България и доста по ниска от предложенията в Ибей, продължавам да му търся стопанин.
Това прекрасно тяло ми подшушна, че би искало новият му собственик да е отличен фотограф и добър мениджър за да му избие парите за 2-3 месеца, а от своя страна машинката обещава да му е вярна, докато смъртта ги раздели. [beer]

Автор: kalingo27   
Дата:   29-05-11 19:28

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   30-05-11 11:02

[smilie21]

Дата:   31-05-11 08:28

[smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР