Автор: YvesSaintLaurent
Дата: 21-05-11 20:03
Мерси,колеги!Мисля,че коментарите са ви уместни и казват всичко ясно.Що се отнася до това,което "Tonidi" написа по-горе...Прав сте,колега.Направихте ми предложение на лични,но не разумно(вие даже по-добре от мен знаете защо не е разумно).2-ро:не съм избухвал.3-то:Ако говорим за нещо нагло,то това е вашето предложение от 800лв.Добре де,значи аз мога да не се дразня,когато ми предлагате абсурдни неща с надеждата да "ударите кьоравото"...Вие обаче се "подразвате" от моя разумен коментар във вашата тема.Освен това,моя коментар не е "spam","spam" се казва на друго нещо,но както и да е...По темата за наглостта,както вече казах...Друг колега,преди около месец,продаде същата,като вашата Sigma само за 500лв,но заедно с 2-а филтъра към нея- цък Вие продавате вашия обектив без филтри за 600лв- ето това е наглост,да го знаете просто За тъпрението: Аз не бързам да продавам,така че търпение си имам. Алчност: Хайте вие "с ръка на сърцето" ми кажете- Ако се "спазарим" да ви продам тялото за 800лв...и това го отбележа в моята и вашата тема...Какъв мислите,че ще бъде коментара,на другите ни колеги във форума-имам предвид,колегите,които са професионалисти,а не измекяри?Кой ще "лъсне",че е наглия?!Бива бива човек да има желание да мине тънко,никой не иска да бъде "одран"...ама това вашето на "измекярство" "ухае"(да не кажа друга дума...) Освен това,чудно ми е...как може изобщо на ум да ви дойде,да ме обиждате с определения,като "нетърпелив","алчен"?! (това е риторичен въпрос,не очаквам отговор! )
|
|