Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon 50D
Автор: nikkin   
Дата:   02-05-11 23:18

Следва...

Отговори на това съобщение
 Re: Canon 50D
Дата:   02-05-11 23:35

ПРОДАДЕН

Честито на новия собственик, да го ползва със здраве!

https://photo-forum.net/static/forum/2011-05/wsuy2270.JPG
http://dl.dropbox.com/u/....../50D.jpg

Публикацията е редактирана (21-05-11 16:32)

Автор: alfonsito   
Дата:   03-05-11 10:25

Те такъв луд колаж не бях виждал :)

Успех апарата е един път [smilie24] [shtrak]

Публикацията е редактирана (03-05-11 14:11)

Автор: bmw_e30   
Дата:   03-05-11 10:33

апарата е един път ама цената му е двойна....
не разбрахте ли че ако искате да продадете 50д тук трябва да е 1000 лв цената му всичко друго си е алчност....
ся да не почнете да ми обеснявате че всеки сам си определя цената и така нататък.... да ама не цената е определя купувача инъче една стока може да се продава с години....

Автор: kacho_bg   
Дата:   03-05-11 12:17

Е, хайде сега :) В магазините сам си определяш цените на стоките, така ли?

Когато някой си пази техниката не виждам защо трябва да я продава на цената, на която се продават таралясници, които изглежда са преживели война.

Успех на продавача и [beer] за колажа [smilie18]

Автор: opeldjia   
Дата:   03-05-11 13:55

"Invisible shield" какво ще рече ?

Дата:   03-05-11 14:11

1000 е 40д бе каратист [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: vasilmitev   
Дата:   03-05-11 14:33

къде пък видяхте 40д да се продаде за 1000 [smile]

Автор: stefann   
Дата:   03-05-11 16:31

Цената е добре според мен! БМВ стига спами по темите ....... нищо полезно не правиш по този начин.Не можеш ти да кажеш дали е висока или не. Базар се нарича точно заради това че всеки може да продава на каквато цена се спазари.Струва ми се че ти си най -големия спамер в базара!!!

Дата:   03-05-11 16:43

бе не ме интерсува кво ти се струва ве аз ти казвам че ако го пусне за 1000 лв може и да го продаде... за тая цена само ще го продава без краен резултат....
занимавам се с търговия на електроника и точно сега колкото е умрял пазара е пълен късмет да го продаде на тая цена.. инъче няма спор че продава запазаена техника а за самия модел няма кво друго да кажа освен че и аз искам такъв....
а това за 40д-то направо смешно ми стана.... още миналото лято се продаваха по 700 и нещо но се продаваха не стояха само обявите да флудят форума...
не съм спамер реалист съм...

Дата:   03-05-11 19:36

"Invisible shield" е марка протектори за всякакви екрани и дисплеи. Едни доста плътни и гумени седят. Та ми останаха няколко лентички от това чудо и залепих малки парченца на "ключови" места по апаратчето. Стой като дефект, но пази перфектно :)))

Хора, за цените всички сте прави :) Подкрепям всеки за гледната му точка. Винаги има 2 страни. Колко купувачът е склонен да даде, но и на колко продавача би се разделил със стоката. Безброй фактори оказват влиание. В случая нито бързам да продавам, нито пари ми трябват, така че ще почакам :) Все пак обявата е от вчера...

Автор: djrismus   
Дата:   03-05-11 19:47

Аман от дървени философи който само спамят и развалят коректните отношения между продавачи и купувачи.А и като му чета неграмотното писане на този спамер няма какво по вече да се каже. Тя човешката злоба и простотия си няма измерение и почивен ден. Успех с продажбата колега .Ще се намери човек да оцени стоката ти.[smilie24] [beer]

Дата:   03-05-11 20:06

точно между 900 и 1000лв са запазените 40д за 700лв ама на 60-70 000 кадъра [smilie5]

Автор: luchano106   
Дата:   03-05-11 20:40

[smilie24]

Дата:   03-05-11 21:30

Тук не става въпрос за масови продажби на големи количества.Става въпрос за намиране на читава стока 2-раа употреба. Затова такава цена е напълно нормална. А това че ти продаваш много неща и си търговец наистина е добре.... и за твоята търговия сигурно има смисъл да продаваш на доста по ниски цени защото печелиш от оборот. Но тук повечето хора не са търговци а искат да си сменят примерно техниката с друга или с по нова.... това не значи че трябва да ти подаряват нещо!!!!

Дата:   03-05-11 21:39

не знам кой е дървен философ и кой не и не ми се занимава с всезнайковци.. боли ма целия хуй кой кво продава и кой не... пиша неграмотно защото го правя бързо и не следя за грешки/// също ама хич не ме интересдува че ти като го четеш това сси затормозяваш малкото фотографско мозъче
така по темата.... аз не казвам ТИИИ продавай този апарат за толкова пари щото инъче ще те набия....
просто следя базара от доста време и знам че от началото на годината са се продали 2-3 апарата тук от този модел в доло горе същото състояние за цена под 1100 лв затова и винаги пиша колко доло горе може да му се вземе и автора на темата много добре ме разбра!!!!
естествено той е длъжен да пробва на по висока цена дали няма да закачи някой и като не успее винаги може да го свали на 1000 лв и да го продаде за една седмица....
но както и да е извинявам се на автора на темата за този СПАМ но ми интересно всикчите тези мнения след моето какво общо имат с обявата и с какво са по малко спамерски от моето?

Дата:   03-05-11 21:45

Спамерски са разбира се но са провокирани от теб.:) Надявам се някой админ да изчисти!

Дата:   03-05-11 22:35

няма значение от кво са провокирани въпроса е с кво са по добри от мойто мнение и с кво помагат за продажбата... с нищо.. следователно не можеш да ми акжеш недей прави едно нещо като вие го правите същото...

Дата:   03-05-11 22:36

bmw_e30 оля се бе брат [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Дата:   03-05-11 22:43

ай спирамммм!!!
и още веднъж се извинявам на автора на темата...

Автор: djrismus   
Дата:   04-05-11 00:20

Точно аз продадох същото тяло за цена от 1200лв преди 2 месеца. Вярно е че седя месец и си изчака новият собственик с който успяхме да се видим след продажбата.Той беше просто доволен че е получил добро тяло. Всеки е свободен да определя цената на това което предлага. Относно МОЗЪЧЕТО мисля че не си наясно много с нещата но както и да е. Аз не съм злобар и не си го слагам в МАЛКОТО ФОТОГРАФСКО МОЗЪЧЕ. Предпочитам в него да намират място по сериозни неща. Аз също бързам когато пиша но се старая да е ГРАМОТНО! Благодаря колега![beer]

Автор: deusex   
Дата:   07-05-11 02:35

[smilie24]

Автор: ceco100   
Дата:   07-05-11 10:08

Според мен във всяка обява за продажба продавача е на ясно как върви цената.Това,че се обявяват по високи цени е търговски трик,ако някой клъвне и е на зор няма много да го мисли.Ако,аз съм купувач и търся същият модел,който ми е харесал бих опитал да се преговаря за цената,но,ако не подлежи на коментар бих задоволил желанието си.И все пак според мен е по добре да се купи добре пазена и функционираща техника вместо някой напурен мъртвец,който ще ти създаде проблеми и ще ти се отрази финансово.За това е по добре да не се възмощаваме от цената,след определено време продавача сам,ще я промони,ако иска да продаде.Изказах лично мнение дано сте ме разбрали правилно.[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Дата:   07-05-11 15:20

ceco100: [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР