Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Канон 50д +++
Автор: shortyivo   
Дата:   04-05-11 11:32

Продавам Канон 50д
Обектив:Канон 18-135 стабилизиран
Светкавица:Сигма 500 ДГ Супер
Карти с памет 2бр. по 4гига
Батерии за тялото 2бр. оригинални.
Всичко е копувано от Фотопавилиона.
Всичките неща са с оставаща гаранция 1 година.Намират се в София.Нямат следи от употреба.Ако някой се интересува моля на лични или на ......-Иво.

Отговори на това съобщение
 Re: Канон 50д +++
Автор: bmw_e30   
Дата:   04-05-11 11:47

ако имаше цена можеше и някой да се заинтересува...

Дата:   04-05-11 12:55

Може и по отделно.Който се интересува на лични или на телефона.Хората от София са с предимство.Всичко е с 1 година гаранция и не се различават от нови.

Дата:   04-05-11 13:12

Ето и цените.
50д 1100лв
18-135 ИС 550лв
светкавицата 250лв
Батерия + 2те карти по 4г 200лв
батерията е оригинална на канон

Дата:   04-05-11 14:42

Не се продава вече

Автор: jrr   
Дата:   04-05-11 15:58

[cool]

Дата:   04-05-11 20:22

Продава се все още но моляви само за коректни копувачи защото има много не коректни.Всичко се продава заедно не по отделно или зависи от копувача пак ви моля само на лични.

Автор: alfonsito   
Дата:   04-05-11 20:24

Има ги всякакви и некоректни и неграмотни

Автор: Liyana   
Дата:   04-05-11 20:50

КОПУВАЧИ! Бъдете сериозни! Апарат ли ще кОпувате или граматика и пОнктУация ша глейте!

Автор: party_cool   
Дата:   04-05-11 20:53

[smilie18]

Автор: jrr   
Дата:   04-05-11 20:57

Нали си дал цени по отделно? Сега да питам ли 50Д-то или не? [smile]

Автор: jfk   
Дата:   04-05-11 21:09

Понеже аз май съм един от въпросните кОпувачи не мога да не споделя, че прУдавача е супер неадекватен.[smilie23]
Имахме уговорка да се видим като интереса ми беше само за тялото. Ясно беше написано в обявата му, че "може и по отделно" :)
След половин час ми се обади и ми каза, че вече решил не продава. Викам да нямаш друг купувач - кажи ще се разберем. Не, решил бил да не продава.[smilie9]

От друг колега разбрах (ако реши ще се включи и той), че все пак продава но изискванията са променени - задължително е да се купи всичко, цените вече са малко по-други и т.н. Явно много "не коректни кОпувачи" му се обаждат по повод обявата и си е повярвал прекалено много колегата.

Човече, апарата си е твой, но бъди коректен и ясно кажи всичко което си решил, че искаш. Недей променя условията и цените в движение.
[smilie23] [smilie23]

Автор: dianspasov   
Дата:   04-05-11 23:14

или зависи от кОпувача? Значи според кОпувача ще решиш дали да го продадеш в комплект или не.

ОК успех, ама много странно как не се продаваше вече и изведнъж пак почна да се продава. Поне казвай на хората честно за истинската причина защо вече не се продава - имаш друг купувач, трябват ти повече пари, и т.н.

Кажи на хората и какво включва точно комплекта, че ще останат изненадани.

Продавача незнам некоректен ли е ама е неадекватен.
[smilie23] [smilie23] [smilie23]

Дата:   04-05-11 23:32

Колега от пред посления пост аз съм много коректрен ама ти не знаеш какво искаш.Първо искаш целия комплект после искаш само тяло и обектив.Извини ме.

Дата:   04-05-11 23:36

Това се отнася за jfk въпросния копувач.Няма как да ти дам всичко за 1000 лева.Всичко е с гаранция.А такива копувачи дано никому не се падат.

Дата:   04-05-11 23:42

аз исках целия обявен от теб комплект. После се оказа че има и чанта, като за чантата никъде не пишеше, че и цената нарастна яко - човек - не са ти ясни продажбите нещо май а? Защо обявяваш едно а после продаваш в комплект. Нали имаш обявени цени по отделно - засилвам се по отделно да купувам. Обектив не ми трябваше и си викам айде и обектив ще взема - и кво ся - и чанта трябва да зема и то за бая пари отгоре.
[smilie23]

Публикацията е редактирана (04-05-11 23:45)

Дата:   04-05-11 23:48

Нека каже jfk дали има изгорял пиксел :) нека каже на колко кадъра е :) той провери всичко :) и нека му припомня, че той на мен ми се обади и, че поиска да види целия комплект.Нека се включи и човекът който беше с него.Колега дано да си купиш за 500 лева д50 :)
Поздрави Иво.

Дата:   04-05-11 23:53

jfk ИЗВИНЯВАМ СЕ НА
jfk
dianspasov
ВСИЧКО СЕ ОТНАСЯ ЗА dianspasov
ИЗВИНЯВАМ СЕ ОЩЕ ВЕДНЪШ НА jfk

Автор: jfk   
Дата:   04-05-11 23:59

Ти май освен че не знаеш какво продаваш и нямаш идея и на кого [smilie21]
Аз имах интерес само към тялото и цената която ти предлоожих (и ти между другото прие) беше само за него.
Ако решиш да продаваш отделно ми се обади - имаш ми телефона, но преди това вземи някакво решение и го кажи ясно какво е, че ставаш смешен вече.

Дата:   05-05-11 00:04

Нека каже dianspasov дали има изгорял пиксел :) нека каже на колко кадъра е :) той провери всичко :) и нека му припомня, че той на мен ми се обади и, че поиска да види целия комплект.Нека се включи и човекът който беше с него.Колега дано да си купиш за 500 лева д50 :)
Поздрави Иво.

Дата:   05-05-11 00:06

ИЗВИНЯВАМ СЕ НА jfk ОЩЕ ВЕДНЪШ.

Дата:   05-05-11 00:25

Преди да дойда ти се обадих и ти казах че искам всичко без чантата и светкавицата, за да те предупредя да не идваш напразно. Ти каза че ще се видим и ще обсъдим - е няма как да стане. Аз исках само апарата, обектива, картите и едната батерия. Никаде не пишеше в обявата че всичко е в комплект.

Успех ама ако все така връщаш купувачите - трудно ще е.

Дата:   05-05-11 11:29

Здравей dianspasov дано намериш 50д за 900лв просто немога да го продам за тези пари
Поздрави Иво.

Дата:   05-05-11 11:56

Здравей Иво,
на 900 лв може и да не намеря но на 1000 - за колкото го исках от теб - ще намеря.

Автор: XhizorsmqQ   
Дата:   05-05-11 12:16

Той Иво, както се видя, няма да ви разбере с това кОпувач. Трябва да му го кажете направо,защото и на мен ми изглежда доста неадекватен [smilie5] [smilie18] Имах интерес към въпросния апарат,ама с такъв човек просто не ми се занимава [smilie23]

П.С. Иво, пише се кУпУвач !!! Научи се да пишеш,пък тогава се прави на много "коректен" [smilie23]
Извинявам се за спама,просто някой трябваше да го каже ;/

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР