Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 :: Продаден :: Nikon AF-S 35mm F/1.8G DX
Автор: presptc   
Дата:   20-04-11 14:11

Продавам обектив Nikon AF-S 35mm F/1.8G DX

- Твърд, светлосилен, нормален обектив в DX формат
- Компактен и лек
- Вграден ултразвуков мотор (SWM)

Закупен е на 18.12.2011 от Фотосинтезиз. Гаранция 2 г., фотокаско 1 г.
С обектива са заснети около 50-100 кадъра. Без белези от употреба, като нов с калъв и кашонче.

Цена 310 лв.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам обектив Nikon AF-S 35mm F/1.8G DX
Автор: wihimad   
Дата:   20-04-11 14:16

18.12.2011 [smilie11]

Автор: ikalinov   
Дата:   20-04-11 14:23

А в кой град се намира обектива ?

Дата:   20-04-11 16:23

Датата на покупката е сгрешена. Правилната дата е 18.12.2010 г. Благодаря на wihimad [smilie24]

Обектива е на 4 месеца и е ползван 5-6 пъти.
Намира се във Варна.

Автор: vasileff   
Дата:   20-04-11 17:24

да го ева, на изплащане не може ли [smilie18]

Дата:   20-04-11 20:45

Има един вариант за разсрочено плащане - кредитна карта. Доста неща така си пазаря и лихвата е по-ниска, отколкото ако вземеш същата стока на кредит.
Ако ти трябва кеш - теглиш от магазин кешбак (във Варна само в Пикадили май).
Не трябва да се прекалява обаче :)

Автор: etto   
Дата:   20-04-11 20:53

попринцип ще си взимам същия обектив след около 1,2 месеца..бих го взел сега,но тогава ще го взема на изплащане.Сега не мога кеш щото майка ми ше ми писка за това ,че се си бъркам в парите за обучение,пък скоро не съм връщал пари и така..успех :DDDDDD

Автор: nikolayvarna   
Дата:   20-04-11 22:43

Някой може ли да ме светне към моя д3100 това нещо за какво би ми било полезно.
Много искам да си замазвам някои снимки отзад, но с моя 18-55 и бленда 3,5 не се получава както го искам.
Ама не ми е ясно между 35 и 55 обективите каква е разликата. Иначе - добра цена :)

Автор: patapuf   
Дата:   21-04-11 00:39

Всеки обектив си има рисунък. На китовите като 18-55, 55-200 и т.н. не се получава така красиво, както примерно би се получило с т.нар. портретни обективи като този. Според мен точно 35/1,8 е перфектно съчетание цена-качество. Разгледай кадри правени с такъв обектив или помоли колегата да ти прати и си прецени дали ти харесва бокето(замазания фон). Извинявам се за спама и успех с продажбата! [smilie24]

Автор: malakar   
Дата:   21-04-11 09:59

[smilie24]

Обектива е супер! Имам го от няколко седмици и цепи мрака (и светлината де).

nikolayvarna: аз го ползвам на d3000 и върши чудесна работа - за портрети изобщо няма какво да го сравняваш с 18-55 (ползвам и него), пък и за всичко останало. Ако можеш да си го позволиш - скачай смело, разликата е учудваща дори и за не-виртуози във фотографията като мен. Според доста хора (и тук, а и в други чуждоезични форуми) този обектив е в топ10 евър сред произведените от Никон.
[shtrak]

Автор: etto   
Дата:   21-04-11 11:41

nikolayvarna разликата м/у 35 и 55 е естествено във фокусното разстояние :D ,но не само,всички обективи от 35 мм надолу се водят широкоъгълни и суперширокоъгълни,ако не се лъжа този обектив има зрителен ъгъл около 44-45 градуса,което е равно г/д на едно човешко око.Дълбочината на рязкост е много по голяма при 35мм..има и други фактори..примерно ако искаш да снимаш нещо като полу-макро,то с 35 мм ще имаш по-голям успех,защото предметното му разстояние е 30 см ако не се лъжа..и така има още нещица..виж в нета.Ако вземеш този обектив ще си много доволен според мен,всеки никон заслужава и твърд обектив :) Лек ден от мен

Дата:   22-04-11 12:35

Благодаря на всички изказали мнение за обектива. Аз мога да се съглася с мнението, че е добро съотношение между цена и качество и единствения вариант за твърд обектив (на приемлива цена) за безмоторно тяло.

Обектива е продаден.
Честито и благодаря!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР