Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON POWER SHOT PRO 70
Автор: klimt   
Дата:   14-02-06 22:11

продавам такъв канон - апарата е в отлично състояние, 2CF карти по 16мб, 3 батерии, зарядно, намира се в Габрово. Начална цена 350лв

Отговори на това съобщение
 Re: CANON POWER SHOT PRO 70
Автор: джъмбо   
Дата:   14-02-06 22:26

про?[smilie5]

Дата:   14-02-06 22:29

така го водят , все пак не е последен модел [smile]

Дата:   14-02-06 22:31

ето повече информация за апарата - http://www.dpreview.com/reviews/canonpro70/

Дата:   14-02-06 22:32

хаха и къде гопрочете това ПРО??

Автор: boni   
Дата:   14-02-06 23:29

Джъмбо, така се казва модела бе.
Преди 7 години с такъв ме снимаха в един луна парк в Италия :) Много се впечатлих тогава. Още си ми стоят снимките в албума, хич не са лоши

Автор: apm   
Дата:   15-02-06 11:42

Апарата наистина е много хубав за годината си на производство- 1998г. Същия купих за зет ми преди 1 месец на много-много по ниска цена. Той обаче не го хареса защото е голям[smile] , няма светкавица,резолюцията е само 1500х1024 и не може да снима клипчета[smilie5] Затова се наложи да му дам моя Canon IXUS II (който го носех само на купони), а оставих прото за себе си. Аз съм доволен от фотоапарата- снимките са чудесни и има доста екстри, но скоростта на работа е отчайващо бавна особено в сравнение с моя Penax istD. Според мен това е фотоапарат за ценители, но цената ми се вижда много висока при условие че трябва да си купиш и канонска светкавица. Аз за момента снимам със "умна" светкавица за Penax, но не е много удобно.

Аз се интересувам от една батерия за тоя фотоапарат- нови ли са ти и дай ми цена на мейла ако ти се разделя с 1бр.

Дата:   15-02-06 13:47

леле каква антика [smilie7]

аз си мислех че става въпрос за S70

Автор: apollo   
Дата:   15-02-06 14:58

Абе хорааа, това след години ще струва състояние като антикварска рядкост!!!:-)))))))))))

Дата:   15-02-06 16:13

може да е антика, но сензорът на моя "про" няма нито един горещ пиксел, докато на Pentax-а ми вече има 3, а има няма 5 месеца откакто го купих.
Изобщо цялата сглобка е на про ниво, а на 512мб се събират 290 RAW снимки-можеш да снимаш до изтощение докато я запълниш и след това да превключиш на втората карта.

Публикацията е редактирана (15-02-06 16:19)

Автор: Dady   
Дата:   15-02-06 16:50

Navremeto s takav aparat utepahme konkurenciata po skorostno otraziavane na sabitie v edin izvesten vestnik. Togava beshe palna ekzotika takava mashinka.

Дата:   15-02-06 17:27

хаха ми на тази резолюция си е нормално и кой знае защо този аргумент с това колко се събират на една карта някак си не ми действа впечатлително
аз имам възможност да събера 3000 РОУ на мойте памети и кво от това [smilie7]

колкото до про то само името ако го правеше про

но те канон обичат да кичат такива титли на камерите си [smilie18]

Дата:   15-02-06 19:19

джъмбо ,модела е про защото има екстри като на професионалните фотоапарати- гнездо за външна ТТЛ канонска светкавица, гнездо за дистанционно управление,въртящ се дисплей с 25Hz опресняване, метална облицовка на обектива и дисплея,2 слота за компакт флаш карти единият от които става за микродраив и накрая снимане в RAW режим- можеш ли да ми кажеш по това време да е имало друг такъв фотоапарат ?

Публикацията е редактирана (15-02-06 19:21)

Дата:   16-02-06 09:18

да, Никон със сменяема оптика и доста по-голяма матрица [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18] [smilie18]

Автор: apollo   
Дата:   16-02-06 14:00

Абе чудя се след 7-8 години, като си продам моя FZ30 какво ще се говори за него...:-))))))

Друг е въпросът че дотогава ще съм сменил няколко дизела!:-)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР