Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Sigma 18-50mm F/2.8 EX DC macro HSM
Автор: barmalei   
Дата:   14-04-11 13:43

Продавам този обектив.
Купувал съм го януари 2011-та от Фотопавилион, Пловдив.
Остатъчната гаранция не помня колко е - ще проверя довечера вкъщи. По спомен хванах промоцията с удължената гаранция, но да не забулждавам. При всички случаи остатъкът е най-малко 21 месеца.

Забележки по обектива няма. Никога не е изпускан, задиран.

Върви си с оригинална кутия, предна и задна капачка. С него давам и skylight филтър на Kenko (цена 32 лв във Фотопавилион).

Продавам го, защото съм дървена глава и не слушам. Идва ми къс за нещата, които снимам. На негово място ще купя Sigma 18-200 HSM със стабилизация.

Цената, която търся за обектива заедно с филтъра е 710 лева. Намира се в Пловдив. Може да се види по всяко време след предварителна уговорка или да се изпрати с наложен платеж до всяка точка на страната с опция да се види и тества преди да се плати.

Продал съм 4-5 неща в този форум. Държа на коректност. Никой не е останал излъган.

Телефон за връзка 089 .......

Отговори на това съобщение
 Re: Sigma 18-50mm F/2.8 EX DC macro HSM
Дата:   14-04-11 13:59

Забравих да напиша, че 710 лева е цената, при която доставката на двата артикула е за моя сметка.

Можем да се разберем и за продажба без филтър. Тогава цената е 690, а разходите по куриер и наложен платеж са за ваша сметка.

P.S. Брой кадри направени с обектива - между 700 и 1000.

P.S.2. Снимки на обектива има на този линк. Съжалявам, но нямах условията да направя по-качествени фотоси.

P.S.3. Както се вижда има и оригинален сенник.

Публикацията е редактирана (14-04-11 20:15)

Re: Sigma 18-50mm F/2.8 EX DC macro HSM
Дата:   15-04-11 08:53

Обявата повече не е валидна.
Моля модераторите да заключат темата.

[smile]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР