Автор: tayfu
Дата: 05-04-11 15:36
Здравейте,
пускам в продажба своят Canon PowerShot SX130 IS Black.Закупих го преди почти три месеца (на 15.01.2011) от "Фотопавилион" гр. Пловдив. Начинаещ съм и си го взех да се уча на него.Има пълни ръчни настройки, което много ми хареса и беше една от причините да го избера.Много се запалих, бързо го разучих и реших, че ми е време за по-голям.Сега съм се прицелил в Canon 1000D :) Апарата ми е в безупречно състояние !Не вярвам някой да успее да познае дали е използван ако го сложим до един чисто нов.На по-малко от 1000 кадъра е :) Остават му още 21 месеца гаранция от които 9 международна ! Не е изпускан, драскан и прочие, работи безпогрешно. От Пловдив съм и всеки който желае може да го види и пробва, нямам какво да крия :) При закупуването му цената беше 410 лв за които аз получих апарата с 2 години гаранция + всичките кабели, дискове и упътвания, които си вървят с него + 4GB карта + чантичка. Продавам го точно така както съм го купил с всички тези неща, но разбира се с по-ниска цена.Разгледах магазините и почти на всякъде в момента върви по 400 лв.Искам му 320 лв и мисля, че цената е доста добра за апарат на по-малко от три месеца и с 21 месеца гаранция.А, да, почти щях да забравя.Преди да го купя четох отзиви за него и все казваха, че бързо му падали батериите.За това си взех заедно с него възможно най-големите батерии, които имаше в магазина.Зарядни са заедно със зарядно, четири батерии с по 2700 mah всяка.С един чифт от тях (2 батерии) апарата кара близо 3 часа снимане.Зарядното в магазина струва 40 лв, но аз свалям и от неговата цена малко и го давам за 30.Тоест двете неща общо давам за 350 лв.Ще копирам спецификациите му тук и след това ще кача малко негови снимки. Предварително се извинявам за качеството на сниките, но го снимах с телефона си.Имам само един апарат ...
- 12.1 мегапиксела CCD матрица (1/2.3 type)
- 12x оптичен зуум
- 4х цифров зуум
- обектив 28 - 336 мм (35 мм екв.) със светлосила f/3.4-5.6
- оптичен стабилизатор на изображението (3-stop): lens shift-type
- процесор: DIGIC 4 with iSAPS technology
- светлочувствителност: ISO 80-1600
- скорости на затвора: 15 - 1/2500 сек.
- HD видеоклип: 1280 x 720, 30 fps
- самоснимачка
- вградена светкавица
- синхронна скорост на светкавица: до 1/2000 сек.
- 3.0" TFT дисплей (...... пиксела)
- тип памет: SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HCMMCplus
- тегло: 308 гр.
- размери: 113.3 x 73.2 x 45.8 мм
снимки на апарата можете да свалите от тук:
Файл : Canon_SX130IS.rar
Линк за сваляне : http://dox.bg/files/dw?a=a114c717f0
|
|