Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купувам алуминиево куфарче...
Автор: borissov   
Дата:   30-11-04 14:25

Искам от ония, лъскавите алуминиеви куфарчета, които изглеждат то-о-лкова про :-) Някой продава ли? Ако не, някой има ли идея къде да намеря?

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам алуминиево куфарче...
Автор: Rado1   
Дата:   30-11-04 18:59

Kolko goliamo ti triabva 60/40/18 cm
Ima v Conrad elektronik pri bania Madara
Aluminievi sa...Predi imashe i v Metro as ot tam sam si go kopuval
USPEH

Дата:   30-11-04 19:02

О, благодаря! Колко струва приблизително? На 23 декември се прибирам в БГ и веднага ще отида да погледна :-)

Автор: mikele   
Дата:   01-12-04 09:13

e ot Big Brother[smilie19]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-12-04 12:54

"Арекс" предлагат, внос от Италия. Фотографски куфари разни размери , може и поръчка. Много яки и сигурни.
-------------
Ти като така и така си в Италия, да отворя един да ти дам марката освен?:)~ 500 лв. Amabilia professional casses 540/390/205 mod AM AL5420TS43S , имат и WWW гледал съм го преди.
--------------
Аз 2 години тук се оглеждах за нещо по-тънко, но не намерих. Какви ли не имитации ми предлагаха за по 200 лв.- пластмаси, и то с малки размери. Доволен съм от тези железа, де взех на мен и колеги -яка работа, заключват се, можеш да седнеш на него, няма вода-няма вляга. Имат и колички за влачене, разглобяеми, вътре с несесери, подредба според зависи, и т.н..Модели различни на дизайн и размери по избор.

Дата:   01-12-04 13:01

Уха!!! Точно такова нещо търся, мерси много! Одма отивам да погледна :-)))

Дата:   01-12-04 13:24

Хм, този модел в Италия е 270 евро...То май по-далавера ми е от БГ :-)

Автор: thor   
Дата:   01-12-04 13:31

по добре си избери и поръчай нещо от тук

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=NavBar&A=FetchChildren&Q=&ci=4363

ще ти излезне ,по евтино от българия ,аз вчера си получих колета ,дойде ми за 7 дена и съм на далавера 40% в сравнение с цените тук ,при мен [smilie24] ..а пък ако се разровиш из нет-а може да попаднеш и на нещо по интересно ...[smilie6]

Автор: Mobby_Dick   
Дата:   01-12-04 13:40

бе повечко е от 500 лв., с количката и тук /инфо от пролетта/,зарибиха ме с ~500 на бройка:) ама от Италия ги взимат, там трябва да е по-евтино. Вероятно Арекс не взимат много горница, и по дистрибут.цени (те затова ми предложиха да гледам моделите от итал.сайт направо).
Моя /които ползвам/ е още по-скъп и огромен - смеят ми се, но аз обичам да влача всичко:),595/430/250 AMSO5925TS42S Silver 8.5 kg само куфара:)
Ако го взимаш оттук обаче, ще трябва да почакаш поне месец, затова...казвай на познат да ти прави поръчката, до Коледа дано дойде.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР