Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 РаЗамяна на евтини фотоапарати
Автор: coorparoo   
Дата:   29-03-11 21:39

Здравейте!
Разменям (не купувам, тъпата система ме накара да маркирам нещо) счупен фотоапарат BenQ DC E520 за счупен Samsung S85. Моят BenQ претърпя леко падане, и след 2 сервизни ремонта се оказва, че май не става за нищо освен за резервни части. На външен вид изглежда идеално, дисплея му даже няма надраскано, давам го с всичко - кутия, кабели, батерия, упътвания, инсталационни дискове и др. БЕЗ зарядното му (някъде се загуби, тъй като фотото е около 5 годишно) и мемори картата. Батерията му най-вероятно не става за нищо, тъй като не е зареждана от 3-4 години, а те си имат някакъв живот все пак.
В замяна търся също такъв счупен Samsung S85, който е със здрав дисплей, тъй като имам такова фото на което дисплеят беше натиснат много силно и замина на кино, т.е. искам да взема вашият дисплей и да го сложа на моят апарат.
Апаратите се намират в Стара Загора.
Ако някой може да каже от къде да си намеря евтин дисплей за Самсунга, ще съм много благодарен! Знам, че са евтини (даже без пари) и трудно се намират части (даже невъзможно), ама все пак може някой да каже нещо полезно!
Мерси за вниманието, и само БЕРОЕ [cool] !

Отговори на това съобщение
 Re: РаЗамяна на евтини фотоапарати
Автор: PeterPAN   
Дата:   29-03-11 21:42

от дийл екстрийм около 20$ май бяха...

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР