Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Pentax K-x в гаранция
Автор: aron   
Дата:   25-02-11 11:03

Продавам Pentax K-x в гаранция още 18 месеца - до 20.08.2012г.
Апаратът е в перфектно техническо и козметично състояние- 10/10, няма видими следи от употреба, на около 5000 кадъра, качен е последният актуален фирмуер, купен е от Фотопавилион - Варна.
Продава се с китовият обектив 18-55/3,5-5,6 DAL, в оригиналната си фабрична опаковка и:
диск със софтуер, инструкция, ремък, кабел, 4 бр. акумулаторни елементи Eneloop и зарядно за тях, предни и задни капачки, гаранционна карта.
Намира се във Варна, изпращам с наложен платеж по Еконт в цялата страна с опцията "виж преди да платиш".
Куриерски разходи- за сметка на купувача.

ЦЕНА: 760 лв

Отговори на това съобщение
 Re: Pentax K-x в гаранция
Автор: Tekumze   
Дата:   25-02-11 12:30

Цвят?

Дата:   25-02-11 13:14

Най-сериозният - черен.

Автор: vvladi21   
Дата:   25-02-11 19:51

Пратих ти меил да видим какво ще правим :)

Автор: ARON   
Дата:   26-02-11 13:58

[smilie24]

Дата:   26-02-11 21:57

За всички, които ме питат каква е гаранцията- ето копие от гаранционната карта:

https://photo-forum.net/static/forum/2011-02/qgzq8239.JPG
http://photo-zona.net/images/user63981/album26254/large/1298292886_pmkc6628_Garant.JPG

Автор: toni1112   
Дата:   26-02-11 23:17

Продавачът е свалил повече от 1/3 от цената на този почти нов апарат с още година и половина гаранция!! Как никой не се е усетил да го отнесе...

Дата:   27-02-11 10:10

Криза, колега, кризаа!

Автор: Tekumze   
Дата:   27-02-11 11:27

toni1112, от доста време следя базара и знам, че има хиени дето са доста бързи и повечето супер оферти се купуват в първите 1-2 часа, и след няколко дена продават с друг ник...
А за такива като мен, дето търсят апарат за себе си, дилемата е, че напоследък се продадоха няколко к20 на подобна цена, а в момента има и к200 за 570 лв. Така че не е лесно да се избере м/у почти нов К-Х и по-стар к20 или к200.
На продавача успех с продажбата, ако падне още малко цената, защо не и аз да съм му новия собственик, че да взема да спя вече като хората ... [smile]

Автор: toni1112   
Дата:   27-02-11 12:03

Така е Tekumze, аз се опитвам да се поставя и на продавача и на купувача на мястото, в случая мисля, че цената му е съвсем реална, платил е преди 6м 1200лв, направил е само 5000 кадъра, сега сваля цената почти с половин бон...Като купуваш апарат с толкова много остатъчна гаранция си купуваш и спокойствие...:)

Дата:   27-02-11 12:10

Разбира се, цената може да се коментира в приемливи за двете страни граници.

Автор: dimitrow   
Дата:   27-02-11 13:49

Пратих ти лично. Приемаш ли бартер за лаптоп в отлично здраве. Почти неразличим от нов. Без гаранция, но много пазен. Toshiba A200 1ZF. 2 gb ram, CPU 5400 core duo, 160 gb HDD, camera, DVD, VC е Радеон 2600 ХД и др. Не е отварян не е ремонтиран. Работи безупречно. Батерията държи доволно над час и 30 мин.

Дата:   27-02-11 13:53

Съжалявам, колега, но ми трябват пари в брой и затова бартер не ми е изгоден!
Успех в търсенето!

Дата:   27-02-11 14:01

Имаме сделка! Апаратът е продаден и пътува към Стара Загора! Честито на новият собственик и нека му се радва толкова, колкото му се радвах аз като го купих!
Благодаря на всички, които ми се обадиха, пожелавам успех в търсенето на другите кандидат-купувачи![beer]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР