Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 kupuvam LOMO LC-A
Автор: djordje   
Дата:   08-02-05 18:59

iskam da kupja LOMO LC-A

v Sofia

djordje@nate.com

Отговори на това съобщение
 Re: kupuvam LOMO LC-A
Автор: siluet   
Дата:   08-02-05 21:38

Hi Kim, what are you doing whith these cameras, are you member of Lomographic sociaty? Check this, if you can read russian.http://bgfoto.net/modules.php?name=News&file=article&sid=342&mode=nested&order=0&thold=0

Автор: cristo   
Дата:   08-02-05 22:22

прочетох я тази статия и едно не разбрах (а то е основното) - що за апарат е това, че чак движение да се създаде покрай него??? какво му е толкова уникалното? някой може ли да ми каже

Автор: siluet   
Дата:   09-02-05 08:57

Незнам, аз имах 2 и двата ги продадох, автомат, сам си избира скорост и диафрагма, и прави прилични снимки почти във всякъкви условия, широкоъгален Индустар 28мм обектив- може ваобще да не фокусиращ и да гледаш през визиора, превърта се ръчно. Може да му се слага моторна приставка за автоматично превъртане, има и създаден калъф за подводни снимки " Краб". А има и режим при фиксирана скорост 1/60 можеш ръчно да настройваш диафрагмата-при използване на светкавица. Много компактен и здрав корпус, снимал съм с него на места където с друг апарат е невъзможно например на изложба на Фаберже в Ермитажа, беше абсолютно забранено да се снима и през 10м имаше милиционер с калашник.

Автор: zed   
Дата:   09-02-05 09:00

Az imam. Obadi mi se na tel. 02/983 66 51

Автор: djordje   
Дата:   09-02-05 09:20

Hello, siluet.
Good to see you again.
Well, I'm a kind of collector of the old Russian cameras. There are many interested things in LOMO LC-A. Without this reason, I don't have any special reason. I'm not a member of lomography something.
Thanks
--------
Hello, Zed
As you can see, I can not speak Bugarian well. I just understand pretty simple sentences. Also my English ability is also quite poor[smile]. Anyway I prefer use English when we talk about camera.
In this regard, I'd like to ask to you whrther you can speak English or not. If you don't mind, please answer to me
Thanks

Автор: zed   
Дата:   09-02-05 19:23

I have another Russian cameras if you want and if you have more free time to see it. You now my phones.[smile]

Публикацията е редактирана (09-02-05 19:24)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР