Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Запазен
Автор: BB_power   
Дата:   21-02-11 16:49

Здравейте,
продавам Canon 350D с китов обектив, зарядно и карта 1 ГБ.
Апаратът е ползван само от мен, закупуван е от Техномаркет. Ползвал съм го много малко през годините / 3 години /. Пълен комплект, без кутия.
Има нужда от нова батерия, защото тази на апарата вече издиша.
Продавам го за 200 лв., заедно с китака или правя бартер за Грамофон ново поколение.

Апаратът се намира в София.
За контакти ЛС или тел. ......

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам или заменям Canon 350D
Автор: guciguci   
Дата:   21-02-11 16:51

Как 200 лева,бе човек?!? [smilie10]
Защо толкова ниско?

Автор: BB_power   
Дата:   21-02-11 17:02

Запазен...

Автор: Petur123   
Дата:   21-02-11 17:05

Дай да видим снимки

Re: Запазен
Автор: vasilmitev   
Дата:   21-02-11 18:03

бахти цената! [smilie22] BB_power написа:

Автор: clipse   
Дата:   21-02-11 19:01

Нищо чудно, че е заминал за по-малко от 15 мин.[smilie10]

Автор: thebraveheart   
Дата:   21-02-11 19:03

Обадих се, разбрахме се да го купя утре, сега колегата размишлява ...

Автор: flyawayaway   
Дата:   21-02-11 20:03

Нормално е да размишлява. И за 350 лв. ще замине на момента..[beer]

Автор: apollo   
Дата:   21-02-11 20:09

Смешна работа - никаква цена [smilie11]

Що ли не падне и 5Д за 500 левчета [smilie8]

Дата:   21-02-11 21:17

flyawayaway според мен не е нормално да размишлява. Явно и за теб думата не значи нищо - обявата си е обява, думата си е дума. Или бъркам?

Автор: apollo   
Дата:   21-02-11 21:34

Нищо ново под слънцето... предполагам евентуалния купувач след месец-два като се насити, ще продаде техниката на същите парички и тогава всичко ще е ОК или...[cool]

Та... хм, така...

Дата:   21-02-11 21:49

Да си припомним какво се случи тук:

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&offset=all&&phorum_uriauth=#reply_......

Автор: kln   
Дата:   21-02-11 22:02

За съжаление подобни теми има не една и две... лошото е, че като че ли зачестяват. Явно става все по-лесно да продадем честта си.

Автор: dimidumi   
Дата:   21-02-11 23:49

Е-хе чак за 350 лв. без батерия няма кой да даде.Батерийте за 350/400 не са евтини и трудно се намират.

Публикацията е редактирана (21-02-11 23:49)

Дата:   22-02-11 12:14

Чакам да се обадите да се разберем кога и къде ...

Дата:   22-02-11 19:46

Ами вече спокойно мога да обвиня продавача в некоректно поведение. Пише, че апарата е запазен, а в същото време ми пише смс-и, че го свалял от продажба. Или най-вероятно да е запазен за друг, който е дал повече. Ами да ти приседнат 50-тината, или може би повече лева отгоре, които изкара ...

Автор: Suggs   
Дата:   22-02-11 20:27

thebraveheart, когато някой твой колега съфорумник иска нереално малка сума за една техника, и явно не е наясно с истинската й цена, коректно е да му го кажеш. Вместо това - ти се опитваш да се възползваш от незнанието му. И после недоволстваш, че не си успял, защото човекът се е усетил.
Не са хубави тези неща ... https://photo-forum.net/joro/emoticons/011.gif

Автор: grizun4o   
Дата:   22-02-11 20:51

стига сте се косили:) на мен колко пъти така ме извъртат ,но затова още търся и ще намеря ...ще си ъпвам темата,докато се появи някой коректен :)но когато кажат"съгласен съм "на дадените условия и предложена сума и да те клатурят ..си е б..ло майката

Дата:   23-02-11 00:54

Suggs, ти като си търсиш да купуваш нещо, не търсиш ли най-изгодната цена? - Със сигурност търсиш, като всички нас.

А като намериш това, което търсиш и ти се стори изгодно, предлагаш ли на продавача да му вдигне цената, случайно "да не се мине" продавача? - Ами не, сигурен съм.

С цялото ми уважение към теб, ама тези приказки не вървят... Тук не става дума за незнание и "неусещане", а за некоректно поведение и никой не може да ме убеди в противното.

Добре, когато се случи за първи път, човек го е яд, ама да се случи за няколко месеца отново, ами много повече от гадно е:

Виж тук

Публикацията е редактирана (23-02-11 00:55)

Автор: Suggs   
Дата:   23-02-11 08:07

thebraveheart написа:

> Suggs, ти като си търсиш да купуваш нещо, не търсиш ли
> най-изгодната цена? - Със сигурност търсиш, като всички нас.
>
> А като намериш това, което търсиш и ти се стори изгодно,
> предлагаш ли на продавача да му вдигне цената, случайно "да не
> се мине" продавача? - Ами не, сигурен съм.

Случи ми се преди време да купя едно тяло на много ниска цена [smile] . Казах на продавача, че според мен така се набутва. Но човекът държеше на цената, и сключихме сделката така.
Предпочитам да дам малко повече пари, и да си запазя самоуважението, отколкото да мрънкам, че ме били "измамили" [smile] . Но явно за теб е по-важна "далаверата" ... Успех в намирането й [smile] .

Дата:   23-02-11 08:46

Suggs, обидно ми е от това, че му се обадих на продавача, разбрахме се, малко след това получавам смс, че се отказва от продажбата. На всички ни е ясно, че в момента апарата пътува по куриер занякъде. Сори, ама никой не обича да го правят на глупак.

И какво, значи като намеря нещо изгодно си губя самоуважението? - Желязна логика, няма що. И какво значи "далавера" - ама и ти си на "далавера", като си взел евтин апарат и сигурно си се правил на обран евреин. Когато имаш ограничен бюджет и намериш нещо, което те устройва, си щастлив, не носиш отговорност за цената на продавача. Затова, като нещо е на висока цена даже и не го поглеждам, защото не мога да си го позволя.

Предлагам, ако има още нещо да си казваме, да си го кажем на лични.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР