Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 SAMSUNG WB1000 - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   18-02-11 20:21

Здравейте ! Предлагам Ви един качествен апарат от SAMSUNG - модела SAMSUNG WB1000 .
По принцип съм резервиран към марката ,но откакто пуснаха WD серията си преди време и тествах някои от представителите и ,мнението ми със задоволство се промени в позитивна насока - много добър отговор за Panasonic и тяхната TZ серия ,която след TZ7 ( ZS3 ) въобще недолюбвам - висока цена ...пак висока цена ...и накрая добре сглобено НИЩО с калпава батерия ( ограничаващо в много случаи ) пак за висока цена [smilie9] [smilie2] [smilie9]
Добре сглобен ,дизайнерски изпълнен ,пълен с многобройни функции и възможности .... .Метален ,стилен ярък и голям дисплей ..... .Издръжлива батерия ....

Много добро апаратче ( лично ,неангажиращо мнение ).

Апарата е пълен фабричен комплект ! Закупен от ТМ гр.Плевен на 24.07.2010 г. и гаранция от 24 месеца ,считана от датата на закупуване .
Апарата е без никакви визуални забележки !
Апарата е абсолютно изряден технически !
Апарата се продава без памет ( SD ) ,но аз ще дам 1 GB маркова памет за теста при получаване !
Апарата е на познат ,който получи неочакван подарък -

http://www.technomarket.bg/products/09100082/sony-slt-a33l-standart-zoom-lens-kit
и след месец чудене се реши да се раздели с купеният с мерак "сапунер" за закупуване на DSLR благинки [smilie5] [smilie5] [smilie5]
Информация за модела -

http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2010/03/12/Samsung-WB1000/p1

Цвета е същият ,като на този в ревюто !!!

Реални снимки ще дам утре в темата !

Цената е определена да е 300.00 лева .

Намира се в гр.Плевен ,но с ЕКОНТ ще достигне и до Вас с опция за преглед и тест на пратката .

За контакти ,въпроси ,мнения ,поздравления или ако просто няма с кой да си поговорите /попишете /початите и споделите евентуални душевни терзания /проблеми ,моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Хайде сега едно наздраве за всички ,които очакват подаръци като познатият ми и момента в който ще захвърлят "сапунерките" си [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: SAMSUNG WB1000 - добра "сапунерка" от SAMSUNG
Автор: guciguci   
Дата:   18-02-11 20:29

Коя е тази Апарата? [smilie3]
Шегата настрана. Моделчето е наистина супер. Аз пък съм фен на Самсунг.

Дата:   18-02-11 20:36

Бояне ,твоите и на Влади теми са показателни за възможностите им .....
Имал съм 3 WB-та и не успях да им се нарадвам - все при приятели заминаха [beer]

Автор: moshevski   
Дата:   20-02-11 18:01

Дизайна му е направо уникален!!
За тези които още се чудят ето едно ревю https://photo-forum.net/index.php?APP_ACTION=REVIEW&ARTICLE_ID=93

Успех с продажбата Любо [smilie24]

Дата:   28-02-11 20:00

Ето и обещаните снимки с известно закъснение за което се извинявам -

http://cmdj7.snimka.bg/business/samsung-ec-wb1000.573885.22544126

Поради забавянето и вината ми за това цената се намалява на 280.00 лева...........

Хайде Вие мислете ,а аз ще кажа ,че си струва парите без значение ,че аз го продавам ........

Ето Ви и линк с информация за модела -

тук

и тук

Избран от EISA за компактна камера на 2009 /2010 година ( тази година 2010 /2011 е Panasonic DMC-TZ10 ) ,макар че награди и титли снимка не правят ...........[shtrak]

Автор: rufo   
Дата:   28-02-11 22:25

давам 200лв. в кеш[smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР