Автор: npelov
Дата: 03-03-11 17:30
Аз съм от провинцията. Не ме прави Софиянец само защото живея тук. Бърка ме щото трябва да ходя 2 пъти до офис на Еконт - да пратя пратката и да си прибера парите. Евентуално ако не го харесаш ще трябва да ходя още 2 пъти за следващия - общо 4. Има хора, които се заяждат за дреболии - уморен вертикален спусък.
И бъркаш. Не мразят Софиянците заради такива като мен. Мразят ги за такива, които вирват нос, наричат те селяндур, и после правят същото заради, което са те нарекли селяндур. Също така заради такива, които си мислят, че града е техен и други нямат право да живеят там.
А пък софиянци мразят тези от провинцията, защото идват и им "вземат града". И същите тези софиянци, като позастареят и се уморят от "чистия софийски възух", отиват в някое градче в провинцията и се надяват хората да ги приемат топло (както и става в повечето случаи).
Софиянците също мразят хората от провинцията, защото вместо да ги попитат "ще го изпратиш ли по куриер ако не се продаде в София?" заявяват, че ги мразят.
|
|