Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 LCD display за Canon IXUS i7, PC1205
Автор: tankovbg   
Дата:   12-02-11 15:37

Купувам LCD display за Canon IXUS i7, 7.1 Мр, модела е Canon PC1205, може втора употреба от дефектен апарат, дори и да има малки следи от употреба

Отговори на това съобщение
 Re: LCD display за Canon IXUS i7, PC1205
Автор: orukosaki   
Дата:   21-02-11 11:54

Продавам втора употреба IXUS i7 Zoom в добро състояние. Апарата е сервизиран и е с неоригинална батерия и зарядно устройство. Ако имаш желание може да си стиснем ръцете на 90лв.
Мога и чисто ново LCD за модела да ти намеря, но цената му е почти същата като на апаратчето което ти предлагам.
тел:0886/995-844

Автор: tankovbg   
Дата:   21-02-11 13:41

Благодаря но аз търся втора употреба дисплей, пък и от Ebay мога да купя такъв апарат до 15 паунда, аз имам Panasonic TZ7, канона ми го дадоха с тази повреда в дисплея, и мога евентуално да го направя за жена ми да щрака, но 90 лв да дам е излишен лукс и не си струва....

Автор: orukosaki   
Дата:   21-02-11 15:02

живи и здрави.успех

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР