Автор: gerimo2
Дата: 07-02-06 23:10
Независимо,4е твоят Самсунг е единственото досега сравнително по-добро фото на фирмата има следните недостатъци(като бях в КиК електроникс-сервиза този ми беше служебният апарат)много ,ама много лоши снимки в макро-режим,много трудно фокусира отблизо сире4.Надписите по пластмасата се поизтриха за около 1 година(е не на всякъде)В гаранционният срок му сменихме "само" 1 път фърмуера,6тото се успа една сутрин.За този модел спирам,6тото доста му бях свикнал на номерата.Оба4ееее за Самсунгите като фотоапарати-идваха с кашоните за ремонт(половината не тръгваха о6те в магазина).Ние не ги ремонтирахме-даваха се на външен сервиз(мисля,4е бе6е някъде на Коста Лул4ев).Т.н.рандеман е сериозен проблем на Самсунг изобщо.Именно по това се различават марковите от НЕ марковите неща.(съжалявам ако смяташ Самсунг за "маркова" фирма).Същото е и с другата им електроника(с някои изключения).За HP нещата са дори по-зле.Много хора не знайат,4е техните фотоапарати се правят от китаяска фирма подизпълнител,като разработката е изцяло китайска.Както и много хора не знаят,4е Канинските скенери са всъщност на тайванска фирма.Да не предизвиквам сега пове4е дискусии,6тото сигурно у много хора 6те умрат детските им представи...
|
|