Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON za prodan
Автор: gerimo2   
Дата:   07-02-06 19:46

Canon IXUS 400 -4 Mpx, 12x zoom(3x plus 4x).Like new.Price-235 ewro-plus 256 Mb CF,plus box,plus Li-ion pack.t.02 ......-19-21 h or E-mail

Отговори на това съобщение
 Re: CANON za prodan
Дата:   07-02-06 20:15

Kwo stawa bre? Wsi4ki li si kupuwat we4e Samsung,HP ili Praktika? Aparata e kato now!!!maksimum 500 snmki!!!!Garantiram!!!Rabotja w serwiza na STEMO.Moze i tam da me tarsite.Serviziram printeri i kopiri Canon i sam fen na markata.

Автор: SLR   
Дата:   07-02-06 20:38

Нали не очакваш за по-малко от половин час,някой да се хвърли да купи употребявана сапунерка за 500 лева и без гаранция[smilie11]
Иначе нищо лично де,и мене ме кефят Иксусите но малко или много,това си е имиджов апарат
[beer] [beer] [beer]

Дата:   07-02-06 21:06

Прав си.Ама аз пускам обяви ве4е 1 седмица.А вси4ко струва 450 лв.Ина4е съм ги купувал:
1.апарата-968 лв без ДДС(без ДДС не се продават никаде)
2.втори акумулатор-45 лв(неоригинален)
3.калъф4е-24 лв
4. CF 256 Мб-118 лв.
Или за вси4ко съм дал около 1300 лв , направил съм 460 Мб снимки и му искам 1/3 от цената ... и по4ти никой не се обажда.?!? Не ти ли се срува странно? Ина4е гледам как си купуват хорицата HP и им се чъдя на акъла.Като знам какво е в сервиза.... ама айде,4е работя в този сервиз...

Автор: SLR   
Дата:   07-02-06 21:18

И ти си прав ама както казах,серията Иксус е имиджова и не всеки би си купил такъв модел.То е малко като при ГСМ-ите-или имаш функционален телефон или имаш гъзарски[smilie8]
Брат ми си купи един Иксус,дето като чух колко струва щях да припадна ама на него не му трябва DSLR,а малко,фешън апаратче да снима мацките по купони.Въпрос на пари и мераци.
Успех с продажбата[smilie24]

Дата:   07-02-06 21:24

Мерси.Дано!

Дата:   07-02-06 21:28

Апропо...Имам мераци за Коника-Минолта 5д като компромис м/у цена/качество.Има ли някой желаещ да сподели нещо за този апарат.Решил съм да вдигна малко нивото.Обаче парите за ЕОС 350 д засега не стигат.[]

Автор: Георги   
Дата:   07-02-06 22:09

кониката 5д е добра [smilie24]

и цената на иксусчето също. успех с продажбата [smilie24] [smilie24]

Автор: solo5   
Дата:   07-02-06 22:38

gerimo2 написа:
Kwo stawa bre? Wsi4ki li si kupuwat we4e Samsung,HP ili Praktika?

... А сега ми кажи с какво твойта сапунерка е по-добре от мойта (Samsung v50) [smilie5]
Не се заяждам, но понеже захвана темата [smilie5] [ezik] [beer]

Дата:   07-02-06 23:10

Независимо,4е твоят Самсунг е единственото досега сравнително по-добро фото на фирмата има следните недостатъци(като бях в КиК електроникс-сервиза този ми беше служебният апарат)много ,ама много лоши снимки в макро-режим,много трудно фокусира отблизо сире4.Надписите по пластмасата се поизтриха за около 1 година(е не на всякъде)В гаранционният срок му сменихме "само" 1 път фърмуера,6тото се успа една сутрин.За този модел спирам,6тото доста му бях свикнал на номерата.Оба4ееее за Самсунгите като фотоапарати-идваха с кашоните за ремонт(половината не тръгваха о6те в магазина).Ние не ги ремонтирахме-даваха се на външен сервиз(мисля,4е бе6е някъде на Коста Лул4ев).Т.н.рандеман е сериозен проблем на Самсунг изобщо.Именно по това се различават марковите от НЕ марковите неща.(съжалявам ако смяташ Самсунг за "маркова" фирма).Същото е и с другата им електроника(с някои изключения).За HP нещата са дори по-зле.Много хора не знайат,4е техните фотоапарати се правят от китаяска фирма подизпълнител,като разработката е изцяло китайска.Както и много хора не знаят,4е Канинските скенери са всъщност на тайванска фирма.Да не предизвиквам сега пове4е дискусии,6тото сигурно у много хора 6те умрат детските им представи...

Автор: asahi   
Дата:   07-02-06 23:55

Те китайците ако се изплюят по веднъж...

Дата:   08-02-06 00:01

Абе апарат продавам,пък с кви глупости се занимавам.Сега си лягам и като се събудя сутринта парите за фотото да са ми на пианото.....

Автор: asahi   
Дата:   08-02-06 00:18

В чекмеджето на пианото.

Автор: naik   
Дата:   08-02-06 12:46

то и 350д в китай го правят [smilie5]

Автор: 2metraninja   
Дата:   09-02-06 16:47

Това за Китай и 350Д просто не е верно[smilie3]

Re: CANON za prodan-ПРОДАДЕН
Дата:   10-02-06 22:37

Продаден е ве4е....

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР