Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Търся професионален фотоапарат за начинаещ
Автор: cococona   
Дата:   07-02-11 00:39

Търся професионален фотоапарат, с който да започна да се уча да снимам. Абсолютен лаик съм в материята и нищо не разбирам от подобна техника, дори тук от вас научих кое е тяло, кое обектив. Много пътувам и съм решила да започна да запечатвам качествено моментите и местата, които ми се случват, та затова - продавайте :)
Предпочитам камерата да е с по-автоматични настройки, т.е. лесно да се възползвам от целия потенциал на техниката, докато науча тънкостите. Също държа да е цял комплект с всичко необходимо за снимане. Горната граница на бюджета ми е 800 лв, но не е задължително да се гони този стандарт. Моля поствайте и снимки направени от апарата към офертите си, по възможност снимани на автоматичен режим, за да избера по-лесно. Очаквам предложения, "тялото" се намира в София.

Отговори на това съобщение
 Re: Търся професионален фотоапарат за начинаещ
Автор: votan   
Дата:   07-02-11 01:03

Звучиш приблизително така ... търся да си закупя S-класа,на която държа да се отваря вратата :)
Забрави този автоматичен режим,те така и така повечето режими в апарата са полуавтоматични,P,A и S
И като ще даваш 8оо лева за апарат,отдели още 30 за някоя книжка,например на Скот Келби и после си гледай кефа
Успех!!!

Автор: vuc   
Дата:   07-02-11 01:13

Имам един такъв - https://photo-forum.net/joro/emoticons/foto4.gif, ако ти върши работа пиши!

Автор: баби-играят-с-теб   
Дата:   07-02-11 01:23

https://photo-forum.net/joro/emoticons/S88A.gif

Автор: bojiqgrym   
Дата:   07-02-11 01:48

пич , поразгледай тъй наречени от нас търбо сапунери ще е тъкмо за теб ,а и ще са на половината от бюджета ти и още едно малко статвче за да те има и теб на снимките и си гледай кефа
давам веднага един пример тоз сапунер чукни тук

цена на нов
текст

снима и видео за разлика от повечето пеофи които снимат само фото, кво повече ти трявба? аа една карта памет от раздела аксесоари 16 GB тъкмо ще ти стигне.. а ако си вземеш нов ще е и с гаранция... ти решаваш [shtrak]
ааа а акто съберш парички слд това и светкавичка ще му вземеш.. за ресторантите ще ти е необходима! и си свиркаш[beer]

Публикацията е редактирана (07-02-11 12:41)

Автор: varbanov.bg   
Дата:   07-02-11 02:34

OLYMPUS E420 НА ЦЕНА 510 ЛВ. С КАРТА 2GB И БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА - ......
МАЛКО СНИМКИ ПРАВЕНИ С ТОЗИ ФОТОАПАРАТ

Публикацията е редактирана (07-02-11 02:38)

Дата:   07-02-11 02:46

varbanov.bg, интересува ме мога ли да го видя преди покупката.

Дата:   07-02-11 02:51

Благодаря за инфото, това за книгата щеше да ми е следващото питане ;)

Автор: joker.   
Дата:   07-02-11 03:06

Взимай един Canon G12 втора ръка и несе занимавай с глупости

Публикацията е редактирана (07-02-11 03:07)

Дата:   07-02-11 03:47

Ако е Oly хиляди пъти по-добре е един Е-520 с двоен кит или един 9-18, ако стигнат парите, след време 70-300.
Но за абсолютно начинаещ да скочиш на SLR директно мисля ,че си е грешка,но парите са си твой

Публикацията е редактирана (07-02-11 04:00)

Автор: moketa   
Дата:   07-02-11 09:50

Интересна обява- "Професионален фотоапарат за начинаещ". Звучи ми като "Купувам състезателен мотоциклет ама не мога да карам велосипед"
[smilie8]

Автор: videnminchev   
Дата:   07-02-11 09:55

Имаш ЛС /лично съобщение/. Кликни на мигащото жълто пощенско пликче отгоре на страницата до никнейма ти.[smile]

Автор: digitalgab   
Дата:   07-02-11 10:49

Професионалите апарати са за професионалисти, хора които с тях изкарват пари, не са за начинаещи.

Автор: divinil50   
Дата:   07-02-11 11:06

Човека едва ли има за цел D3 или 5D,още повече е написан бюджет.Някой,който е по-наясно от мен може да даде препоръка за нисък клас апарат.Защо да купува сега сапунер,а утре да събира пари за огледален.

https://photo-forum.net/forum/read.php?f=2&i=......&t=......&phorum_uriauth=

А ето и това с което Digitalgab има снимки и може да даде впечатления:http://www.handy-eshop.com/Sony--DSLR-A200-id1671.html

http://magazin.photosynthesis.bg/category/21

http://www.photopavilion.com/?page=catalog&catalog=2&cat=47&product=5017&show=additional

Публикацията е редактирана (07-02-11 11:28)

Дата:   07-02-11 11:53

Много благодаря за съветите :) Хубаво е някой да ти обясни някой неща. Както вече съм споделила, не разбирам грам и не претендирам да е така, но и с photoshop-а бях така, а сега си изкарвам хляба с него. Самоука съм в доста неща и мисля, че с желание и във фотографията ще се справя. Сапунерка си имам, даже 3, не е това, от което имам нужда, за да се науча. Отново благодаря за съветите и офертите, още се двоумя, но поне има светлина в тунела :)

Дата:   07-02-11 12:08

Тук има ревюта на много апарати и маже да Ви помогне да се ориентирате поне за марката/http://www.dpreview.com/news/0801/......sonydslra200.asp/.И пак казвам аз също съм начинаещ и не е желателно да взимате предложенията ми за миродавни,не бълзайте четете и събирайте мнения-аз малко съжалявам,че избързах и взех Д3000,но...

Публикацията е редактирана (07-02-11 12:10)

Автор: desmes   
Дата:   07-02-11 12:12

Има една стара мъдрост - "Три пъти мери, веднаж режи!"

Най-лесното е да чуете мнения и препоръки тук и да закупите набързо нещо.

Повярвайте ми, че е важно да определите за себе си кое е "КАЧЕСТВЕНО" .

Дали ще гледате направените от вас снимки "под лупа" , ще търсите "меки" ъгли и т.н ... или просто ще запечатвате любими ваши моменти и места, на които после ще се наслаждавате такива , каквито са - на рамера на дисплея ви, без дори да се притеснявате да знаете какво е RAW и предимствата му.

Какъв е приемливия за вас габарит ?

Как да направим по-добри снимки
тук бихте могли да получите доста информация, която ще ви улесни в търсенето.

www.dpreview.com e сайт , в който ще намерите обективни сравнения на възможностите на различни модели при еднакви условия.
Молбата ви да се постват снимки в автоматичен режим не съм убеден , че ще ви свърши най-добра работа - едва ли ще е снимано едно и също при сходни условия.
Именно това предлага горният сайт.

Помислете и за възможността да ви се прииска да пробвате и нещо различно от автоматичен режим.

Публикацията е редактирана (07-02-11 12:18)

Автор: varbanov.bg   
Дата:   07-02-11 13:40

Ето това е фотоапарата в пълен комплект. Просто нямам с какво да го снимам.

Автор: nebesniq   
Дата:   07-02-11 13:54

Да,купи си Оли...или Сони....па утре ги продай,няма лошо[smilie18]На доста хора се е случвало.......
Истината е:Никон Д80 или Канон 30Д[ezik]
тези 2 машинки са на почти еднаква цена(канона даже по-евтин ),и ти дават едно повече от добро стабилно начало,за първо време стабилизираните им китаци ще ти стигнат...Ако се увлечеш и имаш пари вече има стъкла колкото искаш!Това са 2 прекрасни апарата с които кеф ти на auto,кеф ти на ръчни......Снимките са Перфе[shtrak]

Запазен канон 550-600лв,пълен комплект
Никон в същото състояние 600-650лв
Успех

Дата:   07-02-11 14:08

Небесния,къде ги гледаш тези цени бре....Какво разбираш под комплект,защото тук се продават 2-3 Д80-тяло за 650лв.?

Автор: nebesniq   
Дата:   07-02-11 14:14

Никон комплект 18-200VR[smilie18]
Канона комплект 17-40L[smilie18]

Какво ли може да значи пълен комплект към 1 тяло[smilie11] Кашони,кабеляци,батерия,зарядно,някои диск,може и книжка......[smilie5]

Автор: dikimee   
Дата:   07-02-11 14:28

Като чета заглавието и описанието - Mirrorless камера ти трябва. Те точно с такава идея се лансират - "професионално качество за начинаещи".

артика продава NEX3 с обектив за по-малко от 600 лева, което си е далавера. [smilie10]

Автор: desmes   
Дата:   07-02-11 16:35

Ако не те притеснява размерът :

Nikon D50 ... за около 300лв се продават тук.

18-105mm +УВ+гаранция 350лв.

и един Nikkor 50mm f1.8D

Автор: lion4e   
Дата:   07-02-11 16:40

Nikon D50 ... за около 300лв се продават тук.
И къде е това Тук[smilie11]

Дата:   07-02-11 17:09

Аз също търся такъв,професионален за начинащ,да прави перфектни снимки , без никакъв шум на по високо ISO.Ако може без да пипам никакви настройки ,сам да се настройва и да снима на автоматичен ще е най добре,до 1000лв[smilie18] [smilie18] [smilie18]

Публикацията е редактирана (07-02-11 17:12)

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР