Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 OLYMPUS SP-510UZ - перфектен супер ZOOM - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   24-01-11 19:46

Здравейте ! Предлагам Ви един добър цифров апарат на OLYMPUS - модела SP-510 UZ. Апарата е от клас superzoom или така любимите ми като терминология "турбосапунери" .
Информация за серията ,както и конкретният модел в нета има много ,но от мен се изисква да поднеса обективно информация за предлаганото фото.
Ето все пак -

http://www.dpreview.com/news/0608/......olysp510uz.asp

Здрав корпус ,добра пластика и качествено гумирани елементи ,добре прилягащ в ръка ,не много лек ,но и нетежащ много, използващ 4 на брой АА батерии ,10 -кратен оптичен ZOOM ,прилична цифрова стабилизация ,ярък дисплей и с минимални следи от употреба ( 9.5 /10 ) - апарата е в прекрасна за годините си кондиция .
Апарата снима с 30 кадъра само при използване на памет тип H !!!
Това е тема за друга бройка ,продадена от мене -

моята тема

Апарата пристига с фабрична капачка за обектива с връзка за нея ,оригинален ремък за модела ,xD памет с капацитет 1 GB ( OLYMPUS by TOSHIBA ,class M+ ,made in Japan ) , 4 броя SANYO ENELOOP 2000 mAh и кабел за връзка с ПС .Трябва да получа и инструкциите и диск с драйвери /програми ,съпътстващи модела ,но не съм сигурен дали ще се намерят - апарата е на познат ,чиито мерак да има Panasonic DMC-FZ50 ( black edition ) най-накрая сбъднах и това се продава от него за подпомагане закупуването на допълнителни глезотии като трета батерия ,добра чанта и бърза/голяма памет ....

Цената на комплекта е определена да е 145.00 лева .

Техниката се намира в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ може да достигне и до Вас с опция за предварителен преглед и тест за което картата и батериите ще са поставени .

За контакти ,коментари ,мнения и поздравления моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Реални снимки на комплекта ще кача утре в темата ,а дотогава [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: OLYMPUS SP-510UZ - перфектен супер ZOOM за малко пари
Дата:   27-01-11 13:17

Ето и обещаните снимки -

http://cmdj7.snimka.bg/business/olympus-sp-510uz..............

Дата:   28-01-11 21:29

... Вие мислете ,но не забравяйте ,че най-бързомислещият печели [beer]
Апарата е абсолютно изряден технически !!!
Апарата не е този от старата ми тема ( сверете снимките със серийните номера ) ,а и съм имал от конкретният модел 5 ( пет ) броя с този .....
Апарата няма да се продаде за 100.00 лева или около тях - на 140.00 -160.00 лева аз ще го купя ако ми потрябва .....
Апарата има RAW формат ......
Апарата снима в аспект 3:2 ( за справка позиция 25 и 49 от линка по-надолу )......

http://www.olympusamerica.com/cpg_section/cpg_support_faqs.asp?id=1268

Апарата е по-грозен на снимките визуално отколкото в действителност ( аз съм виновен за това ,че ги нащраках набързо )
........

това са малки отговори на въпросите към мене .......[ezik]

... и накратко - мисля ,че няма по-ниска цена в архива на БАЗАР-а при търсене с ключова дума "SP-5" [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Хайде Вие пак мислете ,а аз отивам да си пиивам бира [beer]

ПП. "ivanandreev" ,видеото е наистина много добро и в линка към старата ми тема съм го упоменал ,както и констатацията за използване на памет тип H за неограничено ( според капацитета и ) заснемане с 30 кадъра /сек . [smilie24] [smilie24] [smilie24]

Публикацията е редактирана (30-01-11 07:57)

Автор: ivanandreev   
Дата:   29-01-11 22:26

верно е много добра машина това , пропуснал си да отбележиш, че прави и прилично видео, макрото е супер ...

Автор: nicol   
Дата:   29-01-11 23:50

Кое му е грозното бе чичо Любо. Много си е красив даже. Пий повечко бира, докато купувачите мислят и ще видиш как линиите му се изправят като на сервитьорката краката.[smilie21] [ezik] [smilie18]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР