Автор: XN3k
Дата: 25-01-11 22:08
alphatier,
мисля си, от коментара ми стана ясно, че колко е вярна подадената като причина за продажбата информация е относително правдива и дори когато техниката ти е в ръцете и я тестваш, пак не е сигурно, че ще забележиш нещо неизрядно. Много хора обаче наистина посочват причина да искат да се разделят с вярно служилата техника. Въпросът си беше съвсем обикновен и, мисля, в реда на нещата.
firebird,
D90 е една наистина много добра причина, която аз лично също обмислям като вариант, наред с едно друго моделче на Olympus. Все пак хвърлям и по едно око тук за нещо добро.
maugli,
за мое щастие удовлетвореността ми не зависи от възможностите Ви да общувате с евентуален купувач. Има си кой да се грижи за това. За щастие с правата си в едно демократично общество, в каквото уж живеем, също съм що-годе наясно. Наистина, не Ви прави чест на тона, с който водите преговорите. Все си мисля, че Вие сте по-заинтересованата страна в случая. Да си призная, доо днес, тъй като съм живял в Търново, представите ми за гражданите му бяха като за доста възпитани хора. Колкото до конкретната оферта, мисля, че мен почти ме загубихте като купувач, но искрено се надявам да имате успех с продажбата.
|
|