Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Janpol Color 80/5,6 продава
Автор: Mobby_Dick   
Дата:   03-02-06 02:30

Копирен обектив с вградени в него субтрактивни филтри в трите допълнителни цвята - жълт, пурпур и синьо-зелен.,- регулатори.
Обектива е за цветно копиране (може и B&W). М42 - може и за други експерименти, при снимане.[smilie3]
цена: 30 лв.

artphotography@abv.bg
тел:......

Отговори на това съобщение
 Re: Janpol Color 80/5,6 продава
Дата:   03-02-06 16:48

Няма ли желаещ сам да си копира и цветни снимки?[smilie8]

нова цена: 25 лв. [smilie3] [smilie24]
ами обектива е в перфектно състояние!
ако някои иска да си спести още 5 лв., ще му дам друг и за 20 лв.

...с оглед на това, което виждам като цена на тези обективи в няколко фото-та в София, мисля..че цената е повече от добра [smilie5]

Автор: Георги   
Дата:   03-02-06 17:45

моби сори за спама човече, ама дали не ти се намира нещо 75мм или 85мм на м42? по възможнот такумарец ?

[smilie24]

Дата:   03-02-06 23:02

Нцъ..[smilie2]
Голем дефицит ги е хванало тия дължини нещо май.
А, впрочем имам Biometar 2.8/80 (for M42 !) които е направен на М42 отзад (с разглобяема на резба свръзка) и е отличен...пробвал съм го с тест с други нормални за 35 мм., на филм, и направо разби повечето масови 35 мм. за мое учудване (по отношение на резолюция, иначе не е толкова контрастен - не е MC, затова..на едно auto-levels светва).[smilie5]
Ако ще е за филм 35 мм, препоръчвам го.
Има го в обявата ми. Даже ще направя и малка отстъпка. Има 1-2 микроскопични мехурчета в предните лещи някъде, та един форумец затова не го хареса[smilie5]
Мога да сложа/пратя тестове с него - сравнено с друг обектив (по избор).

http://img295.imageshack.us/img295/4138/biometar2vr.jpg

Автор: Георги   
Дата:   04-02-06 09:40

не е за филм, на 300д мисля да го ползвам, ама ако не те затруднява прати ми на мейла 2-3 джепега на 100% без шарп и левелс. на 2.8 и на 5.6 бленди, ако може портрет и някакъв елемент да видя какъв му е рисунъка.

ще идвам след 10тина дни из софия може да го грабна, ще направим един пазарлък, а бирата е от мен :-)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР