Автор: trio-duo
Дата: 09-01-11 13:11
Продавам термо-сублимационен принтер Mitsubishi CP 3800 DW
Цена 2500 лв
"Принтера е почти нов, на не повече от 140 отпечатани кадъра!
Коментари, експертни оценки и рецензии може да видите тук и тук , както и тук
Включва:
Оригинална опаковка, драйвери за Windows/за MAC ги има в нет-а/ USB кабел
Себестойност на едно копие 20х30 см около 1,20 USD/зависи и от къде се поръчват консумативите/
Перфектен за нуждите на средно-голямо фото-студио. Уникално цветопредаване, работи перфектно под Photoshop
Състояние:
Използван предимно за разпечатване на снимки от семейния албум/ а беше купен с друго предназначение, ама.. /, в НОВО механично, електронно и козметично състояние и БЕЗ следи от употреба.
Всички функции работят коректно!
Зареден за около 80 снимки размер 20х30 см и допълнително още една опаковка за 220 бр. снимки включени в цената
Тегло 18 кг"
За да избегна спекулации - принтерът е същия от следната обява
Дори използвам част от описанието на предишния продавач. Принтерът е наистина нов, аз съм пуснал около десетина снимки за настройка и проба - стават общо около 150 снимки. Качеството е най-доброто, което съм виждал за термосублимационен принтер! Преди да го купя, разрових в нета за него - един от най-ползваните и хвалени принтери, които се използват от професионалните фотографи/снимащи и принтиращи на място - партита, сватби, конференции и пр./ на запад. Така и не открих отрицателен коментар за него.
Продавам го само заради рязката промяна в насочеността на фотографската ми работа.
За контакт на ЛС или 0888 272 661, Петър.
P.S. Принтерът се намира в Пловдив
|
|