Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам термо-сублимационен принтер Mitsubishi CP 3800 DW
Автор: trio-duo   
Дата:   09-01-11 13:11

Продавам термо-сублимационен принтер Mitsubishi CP 3800 DW

Цена 2500 лв
"Принтера е почти нов, на не повече от 140 отпечатани кадъра!

Коментари, експертни оценки и рецензии може да видите тук и тук , както и тук

Включва:

Оригинална опаковка, драйвери за Windows/за MAC ги има в нет-а/ USB кабел

Себестойност на едно копие 20х30 см около 1,20 USD/зависи и от къде се поръчват консумативите/

Перфектен за нуждите на средно-голямо фото-студио. Уникално цветопредаване, работи перфектно под Photoshop

Състояние:

Използван предимно за разпечатване на снимки от семейния албум/ а беше купен с друго предназначение, ама.. /, в НОВО механично, електронно и козметично състояние и БЕЗ следи от употреба.
Всички функции работят коректно!
Зареден за около 80 снимки размер 20х30 см и допълнително още една опаковка за 220 бр. снимки включени в цената
Тегло 18 кг"

За да избегна спекулации - принтерът е същия от следната обява
Дори използвам част от описанието на предишния продавач. Принтерът е наистина нов, аз съм пуснал около десетина снимки за настройка и проба - стават общо около 150 снимки. Качеството е най-доброто, което съм виждал за термосублимационен принтер! Преди да го купя, разрових в нета за него - един от най-ползваните и хвалени принтери, които се използват от професионалните фотографи/снимащи и принтиращи на място - партита, сватби, конференции и пр./ на запад. Така и не открих отрицателен коментар за него.
Продавам го само заради рязката промяна в насочеността на фотографската ми работа.

За контакт на ЛС или 0888 272 661, Петър.

P.S. Принтерът се намира в Пловдив

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР