Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Olympus e300 body - 150lv
Автор: classicphotographer   
Дата:   29-12-10 19:51

само до 31.12 [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Olympus e300 body - 150lv
Автор: apollo   
Дата:   29-12-10 20:11

[smilie10]

Автор: Ivan_A   
Дата:   29-12-10 22:19

Няколко снимки на тялото и обяснение за състояние/кадри щяха да свършат по-добра работа от сваляне на цената.
Хубаво е да се знае за какво се дават парите - пък били те и 150лв.

Автор: nicol   
Дата:   29-12-10 23:26

Това май е втори подоен пост. Другия е от педи месец- за снимки и аз питах, според мен иска да се прати нещо диерктно по куриер, разчита се че с ниската цена ще клъвне някой.

Автор: d_ave   
Дата:   29-12-10 23:27

Чувствам се длъжен да спомена, че с продавача се разбрахме да ми прати същото това тяло, което исках да купя за приятел. Днес го получих и го тествах с обектив 14-42, купен също днес и в перфектно състояние и с един малко по-стар 40-150, на друг човек. с нито един от двата обектива, на нито една настройка на фокуса тялото не успя да фокусира. при натискане на полу-спусък фокуса минава два пъти от край до край по фокусната дължина и това е, нито хваща фокус, нито потвърждава. със сигурност не е от обективите, тъй като на други тела работят без проблем.
предвид това, отказах пратката. за външен вид бих казал, че състоянието е задоволително, на две места има леко протриване, но като цяло апарата е запазен.
не казвам, че задължително има проблем, казвам моя опит с това тяло. също така не искам да обвиня продавача в некоректност, защото все пак го беше пратил с възможност за тест, а след това не възрази, когато му казах, че съм го върнал. също така каза, че с китак (14-45) не трябва да има такъв проблем и трябва да си фокусира както трябва.
надявам се следващият купувач да има повече късмет и при него да няма такива мизерии.

Автор: classicphotographer   
Дата:   30-12-10 10:32

Драги ми Владислав , апарата се продаде преди малко . Чувствам се длъжен да упомена , че 14-42 е обектив от тяло е410 ^ и не е съвместим с това тяло . Вчера по телефона не ти казах нищо , тъй като бях в компания и не ми беше до това . На запад някой реши ли да спами се подготвя много добре , а тук...
Както и да е , светлината да е с вас , поздрави [shtrak]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР