Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 XXX
Автор: AGT   
Дата:   18-12-10 00:57

Canon EOS 1000D + 18-55 kit закупен на 20.03.2010г. от Техномаркет. Все още в гаранция. Карта памет 8ГБ. Комплекта е пълен – с кутия, кабели, дискове и т.н.

Canon EF 50mm f/1.8 II закупен на 07.08.2010г. от магазин на ФотоПавилион. В гаранция. С кутийка, предна и задна капачка.

Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD Macro закупен на 20.11.2010г. от магазин на ФотоПавилион. С кутия, сенник, предна и задна капачка.

Фотораница Tamrac 5273 Expedition 3 Black

Техниката е в отлично състояние. Малко съм вманиачен в поддръжката на личните вещи и затова гарантирам за състоянието им. Използвал съм го любителски и като първи DSLR си е супер. Всички снимки в профила ми са с него. Продавам го, защото по коледа искам да се зарадвам с нещо по-голямо. Ще е по-добре всичко да върви в комплект. Не ми се иска да продавам на части.

Цена: 1200 (възможно договаряне)

За допълнителна информация пишете ми на пощата tenev_angel@abv.bg и лични. [smile]

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon EOS 1000D + обективи
Автор: giant   
Дата:   18-12-10 08:59

Цена на Tamron-a?

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР