Автор: HSGeorgiev
Дата: 18-12-10 19:18
clipse,
ами ще ви обясня, макар и да не е в мой интерес
300Д си е 300Д независимо от "фирмуеъра" ... Има си своите предимства и недостатъци.
Хакнатия от руснаци софтуер за 300Д не е, разбира се, софтуера за 10Д. Хакнатият софтуер обаче добавя ISO 3200, добавя FEC, добавя заключване на огледалото, добавя възможност за работа без карта. Това е така. Но това, разбира се, не прави от 300Д веднага 10Д. Това също е така, защото 300Д е по-бавничък от 10Д и освен това при 10Д съвсем ефективно можете да избирате между автоматичния избор серво/единичен фокус, докато дори с хака това не е така при 300Д.
Това, че 300Д бил "пръчка" с еди-кой си софтуер и изведнъж минавал едва ли не един клас по-горе с "моднатия" софтуер е несериозно и естествено - на мен лично ми е забавно
300Д си има много предимства, особено на тази цена сега, но нека да бъдем честни и ясни до край. Не бих се поддал на тази дискусия, ако не ставаше въпрос конкретно за това 300Д, което аз продавам - НЕ БИХ ИСКАЛ НЯКОЙ ДА ГО КУПИ САМО ЗАЩОТО СЕ Е ЗАБЛУДИЛ. Това би било проблем за мен - достатъчно голям, че да предпочитам да не го продам.
Това всичко са фактите, а не Вашите общи изявления - така е "пръчка" - така "определено се ядваше"
|
|