Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Три праймчета, 50, 300 и 500
Автор: goldfrapp   
Дата:   08-12-10 01:07

Инфо по-долу!

Отговори на това съобщение
 Re: Три праймчета, 50, 300 и 500
Дата:   08-12-10 01:25

всичко е продадено.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
Canon EF 50mm F/1.8 II - 160 лв
Tair-3S 300mm f/4.5 - 180 лв
Samyang 500mm F/8 Mirror - 150 лв

При покупка на 2 или повече обектива, подарявам китака 18-55мм (нестабилизирания).

Канон-а е купуван преди 5 месеца, ползван е 10на пъти, още в гаранция, купуван от синтезис-а, без забележки.

Таир-а е чисто нов, мега дзвер (железен е), не е изнасян от вкъщи, без забележки. Ползвам го с Канон 1000д и прави уникални снимки. Имам преходник за EF, с потвърждение на фокус програмиран за този обектив, който желае + 20 лв. ((Всъщност имам целия снайпер комплект КГБ стайл, неупотребяван (http://bit.ly/5lElTc) който включва зенит, хелиос 58мм, сенник, 1 камара филтри, и куфарче, който има интерес ще го обсъдим отделно, не е употребяван)).

Самйанг-а също не е изнасян от къщи, и е в комплект с 3 филтърчета и кожено калъфче, без забележки. Имам и преходник за EF (+20 лв).

Продавам ги защото.. не ги изнасям от къщи, искам да събера пари за по-функционален зум. Не качвам снимки защото и трите нямат следи от употреба.

В София съм, за провинцията с Еконт за сметка на купувача.

Вие сте! :)

Публикацията е редактирана (08-12-10 15:21)

Re: Три праймчета, 50, 300 и 500
Дата:   08-12-10 01:27

08 7878 0932 (call)

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР