Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 копувам цв.лаика-100-400-800аса
Автор: xover   
Дата:   28-01-06 01:23

копувам цв.филми лаика-100-400-800асаможе и изтекал срок. приемливи цени.

Отговори на това съобщение
 Re: копувам цв.лаика-100-400-800аса
Автор: RossT   
Дата:   28-01-06 02:29

Неграмотник [smilie9] , пише се кУпувам и изтекъл.

Ходи в 1ви клас....

Публикацията е редактирана (29-01-06 11:19)

Автор: alienguru   
Дата:   28-01-06 08:58

при това лаЙка

Автор: Otvorenia   
Дата:   28-01-06 17:13

Абе тойа е от тия дето пише само на Латинца , и дори да иска да пише правилно не може.

Преводите на филмите са с точно такива грешки. "Съжалявам " я пишат : съжелявам или сажелявам и др. такива

Автор: radan   
Дата:   28-01-06 19:21

нали все още сме българи-
пишете на кирилица![smilie21]

Автор: next_time   
Дата:   29-01-06 01:53

Отворковци.

Правописа ви издигна на небивали висоти.Защо не му дадете идея да пише първо в уърд че там само проверява за грешки и чак тогава да го пуска на лингвисти като вас.

И аз си нямам работа но поне не съм клоун като вас дето "кретен" само в нета споменавате а като ги видите тия дето пишат само на латиница вечер да павкат трева в някоя градинка цапате гащи.

Дъ жвеЙ праупистъ и кумпликсърите.

А и забравих да спомена че много от вас ,дето сте с перфектен правопис сигурно и на японски като говорите се разбира че сте от Стара Загора.

Автор: gorbi   
Дата:   29-01-06 02:11

next-time: по кротко, тук не е форума на онези дето си пафкат тревица, макар да ми е чудно защо реши че точно те не са достатъчно интелигентни за да пишат добре на кирилица и да са патриотично настроени...... Та, тук е фотографски форум - и си има някакви правила все пак за писане на теми и обяви. Макар и доста либерални правила според мен......[smilie7]

Обявата е крайно неграмотно и неправилно написана и хората са в правото си да се смеят......

....ааааа и още нещо....... Стара Загора е чудесен град и хората са готини, независимо как разговарят помежду си, важното е да владеят книжовния български език.... [smilie3] [beer]

Публикацията е редактирана (29-01-06 02:13)

Автор: next_time   
Дата:   29-01-06 04:06

Какво те наведе на мисълта че не съм кротък.Аз и на мравката път сторвам.

Не ми хареса обръщението "кретен".Понеже сам споменаваш че е фотографски форум а не литературен разбирам да го зачекват за снимки или за каквото и да е но когато наречеш някои кретен без да имаш личен повод не е проява на добро възпитание.Спокойно можеше да се напише "неграмотник"или нещо подобно.Но нали сме с богат език и винаги избираме точната дума.

Автор: RossT   
Дата:   29-01-06 11:18

Понеже аз употребих "кретен", трябва да призная, че беше малко прекалено, за което се извинявам. Все пак, единствено от добри обноски бих спестил подобна квалификация, за някой, допуснал толкова много и брутални грешки в само 8 думи....

Специално към next_time:

Ти пък откъде се пръкна отворен по всички ръбове, че да квалифицираш и двете страни по спора в тоталното си безхаберие. И моля те не пиши повече по темата, защото за глупостта "Spell checker" и в "Уърд"[smilie11] няма, а гледам ти имаш нужда.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР