Автор: HP735
Дата: 05-11-10 22:25
Купуван е от Германия ,зарядното не е налично ( замени моето USA издание ,а то в друга продажба ) и няма гаранция .... освен моята дума .
Мразя да повдигам темите си през минути ,но държа да отговоря ,а и все още съм онлайн .
Апарата е безупречен за ежедневен ,любителски с добра ергономика и батерия .
ПП. ....и понеже нямам нито една тема от типа "ПРОДАВАМ еди си какво ...подробности в следващия пост " ,а карам директно ,без право на корекция ( може да се види винаги ) ...да си кажа честно , мисля ,че доста стойностно поднасям информацията ,съпроводена с автентичен снимков материал ,обективна оценка и лично отношение към продаваният продукт ,както и към многото персонални запитвания ,съпроводени и с отговор ,та дори и кратки ............. мисля ,че не е необходимо да коментирам поста ти "nicol" и наистина няма да го направя .
Благодаря за пожеланията за успешна продажба ...вярвам ,че ще е такава ,защото ако не е такава /такива не щях да съм си аз ,а все още не са драскали глупости по мой адрес - проверка -> Търсене по автор "HP735" в базара ...
Колкото до цената ...мисля ,че е нормална ,а и аз не преживявам от тези продажби и не разчитам на тях ...хоби ,краста по разнообразните фотомодели ... разбирай го както щеш undefined
Мога да предложа и нов ,пълен комплект TZ7 ,но и цената ще е друга ....е без калъфче ще е ,но пък имам 3-4 оригинални LUMIX твърди калъфчета като за бонуси ...какво да правя - душа човек съм .
ПП . Пишейки в темата ми ти я "повдигаш" , и мисля ,че не се налага и аз да го правя - най-малкото не е приятно за останалите ,които продават /купуват в базара . Затова при персонален интерес към даден артикул и въпроси относно него , мисля ,че е прието да се пита повече на лични ,е-майл ,телефон ,но не е проблем и в темата ,стига питащият да има наистина интерес .....
Дали се правя на "ФОТО джамбазин" си преценявай ти ,но моля те не бъркай Господ тук за сравнения - трайно се опитвам да поддържам добрият тон във всички форуми /базари ,но тенденциозността с негативизма ти с който постваш в темите ми не ми харесва ,а добротата отчасти се изразява и в това да го търпя отношението ти .
Ако имаш съмнения ,мнения ,препоръки ,въпроси ...или просто да си почешим езиците ще ти дам и телефони за връзка .
Ако си фен на марката ( Panasonic ) и просто искаш нещо от нея ,но по една или друга причина си затруднен в покупката ( времената наистина са трудни ) ще се постарая да помогна с някои от по-старите им модели /серии в изрядно състояние и на прилична цена ....просто сподели .
Публикацията е редактирана (06-11-10 11:47)
|
|