Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 1450 лв. Нов Pentax K7 1450 лв.
Автор: APT   
Дата:   29-10-10 18:23

Фотоапарата е на около 300 кадъра,перфектен,кутия,книжки,софтуер,зарядно,батерия,неизползвана презрамка.Ползван само на закрито,неразличим от нов.
1500 лева.

Отговори на това съобщение
 Re: Нов Pentax K7
Автор: zoro.dam   
Дата:   30-10-10 09:59

Колега,хората Ви питаха кьде са книжките,аранционната карта,касовата бележка от кьде е купуван и кога е купуван фотоапарата,не отклонявайте темата с нова обява!

Дата:   30-10-10 13:59

Аз ли не съм отговорил?Аащо не прегледаш предната обява :
ТУК СЛЕПЕЦО !!!

и прочетеш внимателно какво съм писал,какво се бъркаш още,не разбра ли че няма да продавам нищо на теб и още повече на цената за която искаш ??? Човек,ти си няй-голямия изморител който ме е спамил,моля те разкарай се и ходи снимай а не само да киснеш тук с глупавите си празнословия!

Дата:   30-10-10 14:46

Покажи ги на снимка,защото наистина хората купуват на сляпо,само на празни приказки,аз имам К7 и нямам намерение да купувам Вашия,човек като продава нещо трябва да е етичен кьм останалите!!!Поздрави и успех!!!

Дата:   30-10-10 21:22

Да,аз съм неетичен че съм изписал десет реда с описание.Добре,че сте вие етичните мърморковци дето само пишете и се опитвате да спестите 50-100 лева.Дано само видите колко сте жалки помагайки си един на друг и обединявайки се срещу несъществуващ проблем.Дал съм линк какво съм писал,четете и мислете преди да пишете "колеги"

Дата:   31-10-10 22:40

[smilie24]

Дата:   01-11-10 16:57

[smilie24]

Автор: radstefbor   
Дата:   01-11-10 19:00

Колега, като пускаш нова обява си сложи и снимките. Защо трябва да ти издирвам старите обяви и линкове.

Автор: kkkolelo   
Дата:   01-11-10 20:24

Вие апарат на 300 кадъра сякаш не сте виждали [shtrak] ... начи неразличим от нов

Дата:   01-11-10 21:34

Недейте да спамите човека,току виж и Вие сте станали слепци.Купувайте,купувайте!..Цената е повече от хубава.

Дата:   01-11-10 22:00

zoro.dam , мисля че бях достатъчно ясен преди два дена, така че моля те лиши ме от присъствието си тук.А и не е тайна, че ти наистина не виждаш.

Снимки?Защо да снимам нещо което е неразличимо от ново, или за някой е особен фетиш да гледат нещо,което не могат да си позволят?

Цената, тя е реална за виждащите и разполагащите със желание, пари и умения, за останалите е просто хубава.

Дата:   02-11-10 09:32

Не знам кой вижда ГСПОДИН ПРОДАВАЧО но Вашата обява доста време се задьржа,при условие че точно преди десетина дни ДВА фотоапарата К7 се продадоха за ден,два,значи има някаква причина в самия Вас,независимо от думите с които се изразявате кьм сьфорумците ,език достоен за някой битпазар,по този начин на изразяване има доста време да си го продавате!Все пак Ви пожелавам успех,апарата като модел е с класа над К20.Смятам повече да не Ви пиша.Приятен ден ![shtrak]

Дата:   02-11-10 13:13

Е, че тук не е ли битпазар ??? Или това, че хора като zoro.dam са достойни да спамят всеки ден го прави пазар? И да не го продам ще го ползвам като второ тяло, но компромис към изморители не съм правил и няма да направя дори това да ми коства второ тяло[shtrak]

Дата:   02-11-10 18:29

Колега писах Ви,че повече няма да се обаждам ,но сега ме предизвиквате да Ви обясня какво значи думата ПАЗАР!Всеки пазар си има определени правила:едно нещо след ката се купи от магазина и решите да се разделите с него,нищо че е в гаранция се продава с 30%по малко,независимо,че е като нова,в момента го има на магазина и който иска да има гаранция ще си купи ново.ВИЕ продавате тялото и без обектив,което усложнява продажбата,един обектив китов за него струва на магазина около 350лв и какво излиза 1600+350=1950лв трябва да си будала да купиш на тази цена!По скьпо се продават неща които са рядкост,имат антикварна стойност,за тях продавача си определя цената.Ето накратко Ви описах какво значи ПАЗАР,това не е спамене,правете разлика!!!

Автор: motif   
Дата:   02-11-10 19:01

Зоро не си прав.Тук в този базар няма правила за определяне на цената .Това което ти каза за 30-те процента е неписано правило но не е задължително някой да го спазва.Отделно всеки има право да продава на толкова колкото си поиска.Вече е друг варианта дали ще го продаде.Аз също не съм съгласен,че ти продаваш китака WR за 200 лв при положение,че цените вече са под 150лв и аз лично съм го купувал за толкова.Да не кажа ,че китовите вече са и под 100лв,но това както казах си е твой избор и се предполага скоро да не го продадеш!Та няма смисъл да се заяждате с APT за каквото и да е .Желая успех с продажбата!!!Цената на седмицата е супер!!!

Публикацията е редактирана (02-11-10 19:58)

Дата:   02-11-10 21:47

zoro.dam ти наистина се доказа като обсолютен дебил, щял да не пише, но ето че пак прописа....то си е за теб,зная те колко си зле не само във Варна но и в цяла България, motif няма смисъл от подкрепа, тъй като, който знае какво е изморител знае какво е zoro.dam, клевета да си начешеш езика и изречение за да те запомнят.Нека все пак тази обява е за хората човеци а не за животните опитващи се да бъдат разпознати като хора.

Автор: jorro_z   
Дата:   03-11-10 09:40

Офтопик:

Провокира ме поста на Зоро.Дам, който не познавам, както впрочем и АРТ.

Зоро, след твоя пост за пазара и правилата, би ли ни обяснил тогава, защо преди 6 месеца, продаваше употребяван к10д на цена 1000 лв. и то без обектив, а в същото време в магазина се продаваха 2 бр. к10д чисто нови, с обектив, на цена 790 лв.?

Няколко човека тогава ти обърнаха внимание точно на това, което сега ти прокламираш, а твоя отговор тогава беше, че всеки има право да продава на толкова, колкото си иска, и който иска, да иде да си купи от магазина, при което спря продажбата на твоя к10д за 2 дена. След светкавичното купуване на двете нови тела от прекупвачи-търговци, отново пусна обявата си, отново на цена 1000 лв.

Така че точно ти нямаш право да говориш за някакви си правила на някакъв си пазар.

Моето мнение е, че всеки си предлага цена, каквато намери за добре. Купувача решава дали да купи, или не.

Дата:   03-11-10 09:45

Аз казах ли ви, че спамер и изморител като zoro.dam няма втори ?

Е убаво поне, че се появиха хора да докажат думите ми[shtrak]

Дата:   03-11-10 22:49

[shtrak]

Автор: nikifornik   
Дата:   04-11-10 00:02

(zoro.dam)...! Абе на този измислен потребител кой ще му чете простотиите???Я да си кара колелото...
Нов е 2000лв. а на този дявол му се виждат 1500лв. много???И аз като не мога да го купя така ще мисля?...zoro.dam,ходи изсипвай мнения с твойте близки-(колеги) и не задръствай форума с празни приказки!!!
Момчето си е поставил ПРАВИЛНА цена!Ти какво искаш,май да ни го подари...?
Утре ако направи цена от 1300лв. пак ще умуваш?... сигурно,просто няма начин!
Чети форума и не пиши излишни глупости!
Има една вярна и важна за всички поговорка,ПОМИСЛИ ПРЕДИ ДА КАЖЕШ НЕЩО!!!Щял да не пише...Ходи се скрии бе Zoroooooooooo........

Дата:   04-11-10 08:04

[shtrak]

Дата:   04-11-10 23:34

[shtrak]

Дата:   05-11-10 09:19

[shtrak]

Дата:   06-11-10 09:53

[shtrak]

Автор: Pavkata82   
Дата:   07-11-10 09:37

Чудна оферта ъп от мене [smilie24]

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР