Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

форум: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Kodak Zi8 1080p цифрова камера
Автор: assenls   
Дата:   28-10-10 00:05

Здравейте,

продавам чисто нова Kodak Zi8 1080p камера, заредена един път, за да я пусна и видя, че върви и дори не съм махал фолията. В комплекта има зарядно за батерията, но тя се зарежда и през USB, има HDMI и A/V кабели, както и такъв от USB към 5V dc-in жак. Има жак за слушалки, вграден микорофон, и дори инфраред приемник за дистанционно (няма включено в комплекта).

Повече информация за техническите характеристики както и за предлаганите аксесоари можете да намерите тук. Цветът, както ще се види и от снимките е черен.

От София съм и мога да се видя да я покажа при желание. По изключение мога да я пратя и по еконт с опция "виж преди да платиш".

Цена: 130$ (може лек коментар, но предвид, че дори не е ползвана...)
Снимки: 1 2 3 4 5 6 7 8

За контакти пишете на лично съобщение.

Отговори на това съобщение
 Re: Kodak Zi8 1080p цифрова камера
Автор: nicol   
Дата:   28-10-10 01:51

Смятам че това е за друга секция във форума, но предвид по големия интерес тук разбирам продавачите[thankyou]

Re: Kodak Zi8 1080p цифрова камера
Автор: assenls   
Дата:   28-10-10 09:17

ами аз се чудех в коя секция да го сложа, дали тук или във видео, но сметнах, че е цифрова технита, така че дойде тук... май верно можеше да е и във "видео".

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР