Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 D80 KIT
Автор: dreamitko   
Дата:   18-10-10 21:21

Продава се ПЕРФЕКТЕН Никон Д80 +18/55 китовия. Неразличим от нов с остатъчна гаранция няколко месеца. Апарата не е мой, а на моя позната на която и го бях продал преди време нов. Сега тя иска Д300 и се налага настоящата маневра. Броя кадри утре ще ги обявя както и снимки на техниката, но мисля че са под 10к (кадрите). Цената е ЕДНА- 800лв. без пазарлъци, понеже познатата ми се "триуми" и парички за Д300 все още не е събрала.
Моля само на ЛС.
Желая ви лека...[shtrak] [shtrak]

Отговори на това съобщение
 Re: D80 KIT
Автор: da.fo   
Дата:   18-10-10 22:26

За 800 лева и кажи на твоята позната , че е трудна работа, че даже и невъзможна [smilie11] - имаше за по 580/590 лева Д 80 на по 10 000 кадъра [smilie10], защото ВИДЕОТО настъпва [smilie24] а той горкия няма [smilie2]

Автор: poleni   
Дата:   18-10-10 22:29

Тук е мястото да препоръчате фото с добро видео.

Автор: ilko78   
Дата:   18-10-10 22:32

d7000

Дата:   18-10-10 22:37

Данчо, пиша само това което "ми е наредено", пък за видеото не съм много съгласен. Винаги фото и видео са се разграничавали. [beer]

Автор: clipse   
Дата:   18-10-10 23:05

Като собственик на D80 мога да кажа, че си е супер апарат, а колкото до видеото - меко казано глупости са това...[smilie8]
На тази цена обаче наистина ще е сложно. Може би със 100-на лева надолу ще е по-примамлива оферта. [smile]

Публикацията е редактирана (18-10-10 23:05)

Автор: buffalosoldier   
Дата:   18-10-10 23:19

Да си купува камера,който му се снима видео.

Автор: da.fo   
Дата:   18-10-10 23:25

Аз исках само да кажа как върви базара тук във фотофорума на Д 80 ..... и ако иска някой да продава - трябва да се съобразява с него [smilie11]

Автор: danin_tu   
Дата:   19-10-10 19:56

Мисля, че при цена на Д90 около 900/1000лв. една цена от 650/700лв. за тялото не е толкова непосилна + още 60/80лв. за китака...колко да струва?
'Баси колко бързате да го закопаете това тяло...

Дата:   25-10-10 20:29

Апарата е ПРОДАДЕН на клиент в София. Желая му успех.[smilie24] [shtrak]

Автор: amazis   
Дата:   26-10-10 10:57

Много некоректен продавач. Обеща да ми изпрати снимки при положение че изявих желание да го купя и сега виждам, че е продаден. Три пъти му писах и не пожела да отговори какво става с техниката.
голям дръвник си dreamatiko!!!

Автор: kmeta   
Дата:   26-10-10 11:28

хахахахах дръвник

Автор: clipse   
Дата:   26-10-10 12:14

Колега amazis, не се притеснявайте, има и други D80 в продажба.[smilie3] [smilie25]

Дата:   26-10-10 15:23

Хей чакайте....
До последно си мислех, че апарата го продавам на amaliz, понеже той бе първият който ми писа на лични и когато се чух с "него" всичко вървеше наред. По време на разговора по телефона се "разбра", че е същото лице. От там нататък момичето - чийто апарат е всъщност- пое нещета по пращането му в София. 4 дни ме нямаше до компа, понеже бях на феста в Габрово, и като се прибрах прочетох въпросителни ЛС....стана ми странно, понеже момата ме увери, че клиента е получил камерата, а сега трябваше да отговарям на ЛС - странно ми стана. Чак днес когато отварям профила си и видях гневното писание на "amaliz" се свтнах. Сори за всичко на всички засегнати, но не е умишлено. Дори нещо повече- бях обещал снимки, но нещата се развиха доста бързо и пак ми стана странно, когато с клиента от София се уговорихме да го види преди да плати, пак получавам ЛС за снимки. За последно: цената бе еднаква и при двамата. Пак съжалявам...виновен съм по небрежност. Желая ви успех- дано си намерите камерата която търсите.[smilie24]

Дата:   26-10-10 21:23

Мдам. намерих си но не толкова запазен и на доста повече кадри. Няма остатъчна гаранция и е с китак без стабилизация. Друга оферта като вашата надали ще изкочи и затова реших да купя това което намерих.
Много съм любопитен кой е тоя дето се е представил за мен. Ако това може да ме светнете сте реабилитиран.

Дата:   26-10-10 21:28

Сега препрочетох писмата от автора на обявата. там никъде не е оповестил телефон за връска, нито пък и в самата обява. Явно тоя другия дето му се е обадил е или телепат ... или измислен герой.
И все пак ако е действителен персонаж ми се иска да му напълна врата .... с бира[smilie19] [smilie19] [smilie23]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР