Автор: dreamitko
Дата: 26-10-10 15:23
Хей чакайте....
До последно си мислех, че апарата го продавам на amaliz, понеже той бе първият който ми писа на лични и когато се чух с "него" всичко вървеше наред. По време на разговора по телефона се "разбра", че е същото лице. От там нататък момичето - чийто апарат е всъщност- пое нещета по пращането му в София. 4 дни ме нямаше до компа, понеже бях на феста в Габрово, и като се прибрах прочетох въпросителни ЛС....стана ми странно, понеже момата ме увери, че клиента е получил камерата, а сега трябваше да отговарям на ЛС - странно ми стана. Чак днес когато отварям профила си и видях гневното писание на "amaliz" се свтнах. Сори за всичко на всички засегнати, но не е умишлено. Дори нещо повече- бях обещал снимки, но нещата се развиха доста бързо и пак ми стана странно, когато с клиента от София се уговорихме да го види преди да плати, пак получавам ЛС за снимки. За последно: цената бе еднаква и при двамата. Пак съжалявам...виновен съм по небрежност. Желая ви успех- дано си намерите камерата която търсите.
|
|