Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам Canon 40D
Автор: fluupy   
Дата:   29-09-10 14:06

Продавам тяло на 2 години, купувано е от Америка. Цена - 500лв. Ниската цена се дължи на дефект с който може да се снима и при желание да се отстрани за 500 лв. При интерес, повече информация на л.с. Фотоапаратът се намира в София. Снимки на тялото съм качила в профила си.

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Canon 40D
Автор: deyan_stoev   
Дата:   29-09-10 15:33

Какъв е дефекта? Брой кадри?

Автор: Evko   
Дата:   29-09-10 17:23

И на мен би ми било интересно да разбера какъв е дефекта...

Автор: pippo810331   
Дата:   30-09-10 11:52

И на мен.

Дата:   30-09-10 12:12

През 20-тина кадъра пуска 2-3 последователни дефектирали. Изразява се в различна експозиция и ленти по хоризонтала. Тези дни предстои да публикувам в профила си такъв кадър (нямам в момента на компютъра). За момента нямам възможност да публикувам и броя на кадрите, също предстои като информация.
Говорила съм със Зентекс и ремонта ще излезе около 500 лв. в случай, че се нуждаете от него. В момента апаратът работи отлично с изключение на този дефект. Зависи от естеството ви на работа и в случай, че можете да се примирите от време на време с развален кадър не мисля, че е нужно да го оправяте на първо време. Впечатленията ми до този момент са, че проблемът не се задълбочава.

Автор: guciguci   
Дата:   30-09-10 12:17

А Зентекс не ти ли предложи 500 лева да го вземе за части. Без да се обиждаш,но едва ли ще вземеш 500 лева за тяло с дефектирала матрица,като по 700 лева вече се намират перфектно работещо 40Д-та. Или си го остави или го оправи и тогава го продай. [smilie24]

Дата:   01-10-10 01:23

Затова се пише на лични бележки! Защото все се намира някой умник, който просто да си коментира като 3-то лице, зрител, да остроумничи в интернет пространството, но мисля, че чатовете са по-подходящи за целта. Продавам го, защото мисля, че е много подходящ фотоапарат за човек, който снима за удоволствие, а не нещо изключително отговорно. И е отделил тези пари за техника по-нисък клас и 200лв. не му се струват малко пари. Да не говорим, че няма такава оферта за перфектно работещо 40D! И няма смисъл да се дават тези пари за ремонт след като може да се снима и така.

Автор: nickey71   
Дата:   01-10-10 11:31

Не се засягай,все някой ще го вземе.Я за затвор,я за нещо друго...В интерес на истината на 40Д-тата доста им падна цената от месец насам.Продадоха се 3-4 тела на по 600+лв, вярно на доста кадри но работещи.

Автор: Silvadja   
Дата:   01-10-10 14:29

Извинявам се за оффтопика, но ако имате малко свободно време обърнете внимание на блога ми за парите и рекламите в Интернет...
http://karsenov.blogspot.com/

Дата:   03-10-10 23:50

Брой кадри - 54265

Дата:   29-10-10 23:45

Продаден!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР