Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Olympus E-410 Double Zoоm Kit
Автор: korff   
Дата:   26-09-10 22:56

Olympus E-410 Double Zoоm Kit в комплект с външна светкавица Olympus FL-36R WIRELESS и компактна раница Olympus E-system Swing bag в продажба:

Body: Olympus E-410 - перфектен,13000 кадъра, две оригинални батерии,зарядно устройство, кабел, софт , ТВ кабел, кутия, изтекла гаранция 25.09.2010г.
Купен е от България "Фотосинтезис"

Olympus ZD 14-42mm F/3.5-5.6 ED ; Olympus ZD 40-150MM F/4-5.6 ED - и двата обектива са перфектни, пълен комплект + 2 бр. B+W CLEAR UV HAZE (010) 58mm.

Светкавица Olympus FL-36R WIRELESS - като нова, купена на 13.10.2009г. с 24м гаранция, кутия и книжка на Бг.език, купена отново от "Фотосинтезис".

Компактна раница Olympus E-system Swing bag - перфектно състояноя почти не е ползвана.

Две карти памет: Olympus хD 2GB и Compact Flash 2GB Digitex.

Цена за комплекта 900 лв. ( продават се само в комплект ).
Може да се види и тества в София, снимки при желание от ваша страна на skype: dimov_83, както ЛС и тел. 0899 575556 Дидо...

Отговори на това съобщение
Дата:   10-10-10 16:58

Прежулени тела за маса пари, а цяла система подбрана . . . . . мн ли са тия пари ? . . . Да я подаря на някой не иска ли ? [smilie7]

Re: Olympus E-410 Double Zoоm Kit
Автор: Paqk   
Дата:   10-10-10 21:52

не я подарявай системета,готина е.
иначе за парите...мисля че са доста.
не че имам интерес да я купя,но аз продадох е-400 дубъл зум за 350лв с 2 батерии.
иначе [smilie24]

Re: Olympus E-410 Double Zoоm Kit
Автор: dikimee   
Дата:   10-10-10 22:09

E, тука има и светкавица и новите верси на китовите обективи (а Е-400 едва ли е бил с тях, де да знам всъщност, не съм толкова стар че да помня), но ако цената подлежи на коментар ще е трепач [smile]

Дата:   11-10-10 00:24

Благодаря Paqk, dikimee . . . . апарата си е супер, но все по рядко намирам време за него .... Има желаещи да се пробват как се снима с огледалце така, че ще бъде предоставен с добри намерения на желаещите.
Цената да може би е стряскаща, но като гледам какво се въди тук ... светкавицата е перфе 270лв. и си заслужава всяка стотинка, двата обектива към 300лв. Останаха тялото, чантата ( пълен комплект плюс непокътната кутия ) двете батерии за 330лв. колкото една сапунерка. . . . Да не забравям и произхода България, не Америка, Бангладеш, Таджикистан и пр..... хартиийките са налице.
Тъпо е едно тяло да се сравнява с вс това . . . в крайна сметка цитирам твърдение от форума " всеки ползва каквото може вс са еднакви просто с едните става по-лесно!!!!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР