Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Евтина прилична сапунерка
Автор: ipolit   
Дата:   24-09-10 16:44

Търся евтина прилична сапунерка - желателно да има ръчни настройки - едно време А серията на Canon беше така.

Отговори на това съобщение
 Re: Евтина прилична сапунерка
Автор: bfgod   
Дата:   24-09-10 19:41

писах лс ;)

Дата:   27-09-10 19:21

Още търся, моля да обърнете внимание на евтина - 250 лева не е евтино.

Автор: Alexii   
Дата:   27-09-10 19:54

е колко мислиш да заделиш за сапунер с ръчни настройки 100 лв ли ... такива машинки си държат цена

Автор: vladihg   
Дата:   27-09-10 20:16

Чисто нов в Метро сега е 120 лв. Иначе Е85 който е малко по-скъп е с лит.йонна бат. е също много добър за парите си[smilie10] За ръчни настройки при тези цени забрави - има само някои основни. Ако търсиш нещо втора ръка може и да изскочи нещо ама го получаваш с гаранция от Франция...[beer]

Публикацията е редактирана (27-09-10 20:26)

Дата:   27-09-10 22:58

Ами ако Канон 300д с китак се продава за 300 кинта, не виждам причина 5 мегапикселов апарат с ръчни настройки да не е стотина лева. Може и 120. Получих няколко предложения за наистина добри апарати, на неприлични цени, освен един, който си струва парите - сони dsc v3. Но той ми е малко голям.
Напоследък взех да гледам новите, ама те просто не ме кефят - 15 мегапикселови без оптични визьори. Ще видим. Като цяло не държа толкова на ръчните настройки, щото и без това с малките апарати се снима на най-отворената бленда и ако имат режим портрет, не ти трябва да ползваш режим приоритет на бленда. Основните ми изисквания са към снимките на светкавица, а някои от тези с ръчните настройки позволяват да се променя интензитета на светкавицата, та затова. Иначе ме кефи да има оптично визьорче с възможност за фокусиране по централна точка. Благодаря на всички, които ми писаха. Ще мисля още.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР