Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Купих си D90, не търся вече
Автор: xaxas   
Дата:   27-08-10 15:00

Еми и аз да пусна една от очевидно най-популярните теми "купува" [smilie5]

Търся си Д90 в напълно изправно техническо и отлично козметично състояние. По възможност да е на под 20,000 кадъра. Разбира се да дойде с всичко от оригиналната си кутия (ремък, батерия, зарядно, капачка, протектор на дисплея, etc etc.)
Не е задължително да е в гаранция, но ако не е - държа на поне 5 дни мънибек, за да мога да го тествам обстойно.

Давам ДО 1000 лева (което са си близо 3/4 от цената в магазина, смятам, че е справедливо). Ако е поожулен, на повече кадри или с други такива "екстри" - ще говорим за цената.

В идеалния вариант предпочитам продавача да е от София или Пловдив, за да мога да го видя преди да го купя, но съм склонен и на куриер с опция "отвори преди да платиш" (за моя сметка разбира се).

Можете да се свържете с мен на ЛС или на GSM: 0889 149 363 (Цецо)

Отговори на това съобщение
 Re: Купувам D90
Дата:   28-08-10 14:02

Понеже на два пъти ми звъняха с оферти за други модели да уточня: моля за оферти САМО за D90 (понеже Д80 и Д200 не ми харесват, а Д300 ми е над бюджета и то с бая)

Приемам също така и предложения за Д90 + кита 18-105ВР, стига да са на разумна цена

Re: Купувам D90
Дата:   29-08-10 14:10

Ъп на темата. Иска ми се да се оборудвам до идния уикенд, затова съм готов да дам 1100 лева за отлично запазено тяло.

Re: Купувам D90 - до 1100 лева.
Автор: mitku   
Дата:   30-08-10 10:59

[smilie24]

Re: Купувам D90 - до 1100 лева.
Дата:   31-08-10 18:05

Купих си нов. Ще ме извиняват колегите, ма да ми искат по 1200 (че един и 1300 ми искаше) за тяло, което е използвано и на 'намси колко кадъра - [smilie19]

То ще мине фотокината сега, ще обявят наследника на Д90, да ги видим после как ще продават на цени от 1200-1300. Ама друг път [cool]

Re: Купих си D90, не търся вече
Автор: npelov   
Дата:   31-08-10 18:53

Точно така! Честит нов апарат.
И аз гледах втора употреба ама на тази техника бързо и пада цената, а собствениците ги боли като знаят колко са дали.

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР