Автор: uri64
Дата: 22-08-10 13:06
Не ми е съвсем ясно какво се опитваш да кажеш (мислех че в предишния си пост изразяваш скептицизъм по възможността обявената цена да намалее с времето), но:
-обектива съм го взел от съфорумник с капачки, кутия, стиропори и някакви хартийки и в опаковката съвсем няма място за сенници и филтри и от там си правя извода, че не влизат в стандартната окомплектовка
-сенника и филтъра съм си ги купувал отделно от Синтезиса, както и адаптера и холдъра за Кокин филтри, то тях съм купувал от Павилиона
- всичко изброено - обектив с кутиите и анджакламите му, сенник, филтър, адаптерен пръстен и холдър за Кокин филтрите се продава в комплект за посочената по-горе цена от 750 лв
- ако не се продаде до седмица - много важно, ще продължа да си го ползвам с ФФ тялото. Комбинацията 20 мм-ов + 50 мм-ов обектив напълно ме освободи от необходимостта да мъкна при пътуванията си тежкия 28-70/2.8 и той си лежи от месеци в едно чекмедже. Само от време на време го обръщам да не се сплеска от лежане на една страна .
- ако имаш конкретен интерес по единия или двата обектива - задавай конкретни въпроси тук, на ЛС или на мобилния. Но на въпроси относно цената мога да отговоря тук и сега - Тя си остава такава, каквато е, за нещата в състоянието в което са.
- ако ти се философства по принцип за качествата на тези обективи, сравнени с други - отвори си тема във Форума
|
|