Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 ПРОДАДЕН-Продавам Ixus 110 is
Автор: fenixus   
Дата:   15-08-10 13:29

Здравейте, продавам любимия модел от колекцията ми - Canon Ixus 110 is, и то само защото имам още един такъв и се събраха доста :)Това е любимото ми сапунерче, което прави страхотни снимки, има прекрасен дизайн,широкоъгълен обектив 28мм с 4х зуум и прави страхотни клипове с висока резолюция (HD).Има и напълно автоматичен режим на снимане подходящ за моменти, когато се налага други хора да снимат вас и все пак искате да направите хубава снимка- получават се доста добри резултати..Ето и характеристиките накратко:
- Фотоапарат с 12,1 MP
- 4,0x оптично увеличение, широк ъгъл на обектива (28 мм) и оптичен стабилизатор на образа (IS)
- Широкоекранен 2,8” PureColor LCD II дисплей
- Интелигентен автоматичен режим (Smart Auto) и технология за разпознаване на сцената (Scene Detection)
- Процесор DIGIC 4
- Технология за разпознаване на движение (Motion Detection)
- Технология за разпознаване на лице (Face Detection)
- Широкоекранни HD клипове (720p)
- HDMI изход

Ето и по-подробно на английски:http://www.dpreview.com/news/0902/......canonixus110is990is.asp
Апаратчето идва комплект с оригинална литиево-йонна батерия, оригинално зарядно и кабел за компютър.Състоянието е безупречно, както функционално, така и козметично. Актуалните снимки са на: http://tachip.snimka.bg/other/ixus-110-is.......

Цената на комплекта е 220 лв и апаратът се намира в София.Без проблем може да бъде изпратен с Еконт навсякъде с опция "Отвори и тествай".Сигурен съм, че новият собственик ще остане доста доволен от това страхотно апаратче!Контакти на ЛС или _ 0878_/759 /461_/

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам Ixus 110 is
Автор: guciguci   
Дата:   15-08-10 13:49

Много добра цена. [smilie24]
А апаратчето като модел верно е страхотно.

Отговори на това съобщение
 първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР