Автор: ivog
Дата: 20-01-06 12:09
за papi обектива мога да го дам за 200лв. можем да направим празарлъка. не знам дали знаеш, че тази му макро опция не е кой знае какво. ама това си е все пак нисък клас обектив, така че то си е направо нормално.
а това са му данните:
AF 35-105/3.5-4.5 N
Optical design element/groups 16/12
Angle 62°-23°20
Max aperture 22
No of aperture blades 7
Closest focus 1.4/0.28
Macro ratio 1:3.5
Filter size 52
wieght 510
Diam 70
Length 87
Lens Hood HB-5
солиден, метален, джапонски.
мога да ти дам също и DOF скала за обектива. имам една диаграма, която си изпросих от никон.
hose хе-хе! изобщо не му е счупено лостчето и апарата наистина няма нито една драскотина никъде. тази тапичка просто се отчекна някакси и аз не мога да ти кажа как точно. така и не успях да я намеря. абеее, като се замисля откакто я няма нещо не са ми на фокус снимките. хахаха. апарата си е без забележка като изключим липсващата тапичка и гумата на окуляра, която пък съм губил поне 5-6 пъти. ти какво - мислиш че ей така ще почна да лъжа ли? гумата струва 5-6€ не знам в БГ колко е, но едва ли е по различно. тая тапичка хич нямам идея колко е. но и без тия 2-те апарата си бачка перфектно. под липсващата тапа има болтче. не дупка, през която да влезне прах - примерно.
ahab благодаря за подкрепата MB16 - не знам точно какво имаш предвид под бустер. нещото няма мотор а само е приставка за батерии. сигурно знаеш де, ама аз да си кажа. ![[smilie5]](https://photo-forum.net/forum/smileys/smilie5.gif)
|
|