Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON IXUS i4 ( SD10 for USA ) - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   01-06-10 20:17

Здравейте ! Предлагам Ви едно цифрово апаратче от CANON - модела CANON IXY DIGITAL PC1060 ( for Japan ), по-известно като CANON PowerShot SD10 ( for USA ) или CANON IXUS i4 за Европа .
Невероятно ,компактно и здраво апаратче ,даващо добри фотоси за размерите си ,пасващо във всеки джоб и навяващо носталгия в мене за цялата Европейска "i" линия на CANON ,когато си мечтаех за IXUS i7 с неговата близо четирицифрена цена в лева ...
CANON-чето е подходящо за всекидневно ,непретенциозно апаратче ,което вярвайте ще пробуди любопитството в околните - малък размер и стилен дизайн ,съчетани в наистина добре изработен корпус от неръждаема стомана и магнезиево-алуминиеви лицев и заден панели .Апарата е в кафяво - хромово цветово съчетание .
Предлагам Ви апарат ,оригинална батерия CANON NB-3L с доста живот в нея ,оригинална връзка за ръка ,SD памет от Apacer ( TOSHIBA ) с капацитет 128 MB и универсално зарядно за литиево-йонни батерии тип "китайче" ( преработено от мене за безпроблемна дългогодишна работа - занимавам се с електроника като хоби ).Давам и черен кожен калъф за апарата - мисля ,че е от естествена кожа ,подплатена с велур отвътре ....
Апарата е абсолютно изряден технически ,а визуално има единствена забележка две малки протривания на метала на лицевия кафяв панел ( не е от изпускане ).Заден панел ,окантовка и дисплей - като нови .Обща оценка ( лична )- 9.0/10
Цената ,която смятам за уместна за това апаратче е 50.00 лева ....
Намира се в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ и някое левче за доставка може да е при Вас с опция за предварителен преглед даден от мене .
За контакти моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg .
Реални снимки на фотото ще кача утре ....

Ето Ви и малко четиво -

http://www.steves-digicams.com/camera-reviews/canon/powershot-sd10/canon-powershot-sd10-review.html

Отговори на това съобщение
 Re: CANON IXUS i4 ( SD10 for USA ) - свръхкомпактна качествена
Дата:   02-06-10 20:31

Ето и обещаните снимки на CANON-чето ,които нащраках набързо ,че студена бира ме чака [beer] -

http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-ixus-i4-ixy-pc1060-powershot-sd10..............

Изводи от деня - страшно компактно и удобно апаратче ,дисплеят се виждаше на днешното ярко слънце ,батерия ,която не ме подведоха и от снощи е на около 60 снимки ( 25-30 със светкавица ) ,тоест ще докара към 100-ина без много ръчкане и често "святкане" ,добро качество на фотосите ...
Минус ,но не фатален - липса на оптичен зум ,а наличие само на цифров - Х 5.7 .
Липсва гуменото капаче ,което закрива AV изхода и USB конектора .

Имал съм допир само с IXUS i5 за много кратко и имах приятни отзиви ,които i4 затвърди ......

Хайде Вие четете и мислете ,че мене бира ме чака и вярна дружинка юнашка [ezik]

Публикацията е редактирана (02-06-10 21:48)

Re: CANON IXUS i4 ( SD10 for USA ) - свръхкомпактна качествена
Дата:   03-06-10 19:28

[beer]

Re: CANON IXUS i4 ( SD10 for USA ) - свръхкомпактна качествена "щракалка"
Автор: altium   
Дата:   04-06-10 16:01

Качи снимки с него де. Иначе как да стане? :)

Дата:   11-06-10 19:52

[shtrak] снимам предимно пълни халби с пенлива бира и добре подбрани мезета ( естет съм и ценя изпипаните маси ).... не е много поучително и здравословно ,но снимам .........
Не съм качвал и не качвам снимки .Апарата е безупречен и снима добре за дадените си характеристики ,липса на оптично приближаване и най-вече цена - за ценители и хора с носталгично настроение към "i" серията на CANON - това ,че не съм "повдигал" темата означава ,че не продавам "на всяка цена" ,а просто обявявам и ако някой го желае на обявената сума му го давам с пожелание да изпита и заснеме незабравими моменти с това "мъниче" .

Хайде сега [beer] за началото на световното по футбол ...пък CANON-чето не ще хляб и вода .

Автор: IvoZ   
Дата:   11-06-10 21:55

имам интрес даи на лс да се разберем[smilie21]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР