Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1  2     всички  напред  последна
 Поръчка от Ebay
Автор: CYPER   
Дата:   08-01-06 02:48

Ако някой иска да си купи нещо от Ebay.co.uk съм насреща - по-добре е да са евтинки неща, че не се знае митничаря на БГ митницата какво е сънувал предната вечер.
По възможност батерии, филтри и подобни нещица - справка http://ebay.co.uk
Може и за по-скъпи неща да се договорим.

Ако има заинтересовани да ми пишат на:
Email: cyper@cyper-bg.com
или в темата

Точен и коректен съм - продадох успешно 2-те си батерии за FZ20 и UV Filter на fotocolor , avo и pvas . Надявам се останаха доволни - е поне още никой не се е оплакал [smilie18] [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: Поръчка от Ebay
Автор: ALBIREO   
Дата:   08-01-06 02:52

Имаш Pay Pal акаунт? Или какво, че не разбирам? [smilie8]

Дата:   08-01-06 04:15

Да имам UK Verified PayPal Account [smilie7]

Автор: pnk   
Дата:   08-01-06 09:25

Дай малко подробности какво точно предлагаш. Да играеш в търговете на e-bay вместо мен + да осигуриш всичко + транспорта срещу сума или ? Как точно помагаш при покупки?
Можеш ли да съдействаш при продажби?

Публикацията е редактирана (08-01-06 09:26)

Автор: fotocolor   
Дата:   08-01-06 12:02

Страшно съм доволен-много е коректно момчетолНямах никакви проблеми с него относно доставката[smilie24] [smilie24] [beer]

Дата:   08-01-06 15:19

pnk купувам нещо, което искаш от Ebay, пращам го до БГ на мой човек, който ти го праща с Еконт куриерите до теб с наложен платеж.
Преди това обаче с теб с разбираме за цената, която трябва да платиш [beer]

Не мога да съдействам при продажби на Ebay, защото е дълга и широка [smilie21] [smilie18]

Автор: avo   
Дата:   08-01-06 15:22

[smilie24] [smilie24] [smilie24]

Автор: egoucm   
Дата:   08-01-06 18:48

писах ти в ИЦКЮ но нещо те няма

Автор: royal   
Дата:   08-01-06 18:49

toz ebay ... d g ebey...ne6to ne moga se orientiram ,..a i iCQto se odyrvilo ...CYPER dai malko aktualna info za cena na bateriq i SD karta(512 ili 1gb) za panasonic fz30 kolko pari ke 4ini dostavkata franko mene si u BG?[smilie7] [smilie5] [smilie3]

Автор: machine_head   
Дата:   08-01-06 21:45

за продажби търсете мене, ще ви окажа съдействие и най-важното че ще ви докарам парите до вас...

ebay@merx.bg

Дата:   08-01-06 23:19

egoucm имах гости до сега, а и имам некакъв опасен Spam филтър, който нещо не успявам да конфигурирам (май реже всички [smilie11] ) - я пробвай пак [smilie24]

royal зависи колко човека ще се съберат за батерии, но около 30 лева някъде [smilie24]

Автор: deyo   
Дата:   09-01-06 11:16

Писах ти в ICQ. Ако филтъра ме реже, свържи се ти с мен.[beer]

Автор: ti6o   
Дата:   09-01-06 11:51

http://cgi.ebay.co.uk/1GB-Sony-memory-stick-Pro-Duo-brand-new-free-adapter_W0QQitemZ......QQcategoryZ18870QQrdZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.co.uk/1G-SONY-High-Speed-Memory-Stick-Pro-Duo-4-PSP-W800-K750_W0QQitemZ......QQcategoryZ18870QQrdZ1QQcmdZViewItem
http://cgi.ebay.co.uk/New-Sony-1GB-1G-MEMORY-STICK-PRO-DUO-HI-SPEED-PSP_W0QQitemZ......QQcategoryZ18870QQrdZ1QQcmdZViewItem
triabva mi ne6to ot tipa kolko pari v BG ama mi triabva za fotoaparat tyi 4e ako e duo triabva i adapter moje i po malka karta

Автор: flipbeat   
Дата:   09-01-06 12:10

здрасти,cyper!!от дълго време искам да поръчам нещо дребно от ebay.com ,но не намирам на4ин:)пратил съм имеил с линк.ще се радвам да ми помогнеш...ето ти линка

http://cgi.ebay.com/New-GBA-GBM-GBA-SP-NDS-SD-cardtride-Supercard_W0QQitemZ......QQcategoryZ18807QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

Публикацията е редактирана (09-01-06 12:13)

Дата:   09-01-06 12:39

http://cgi.ebay.co.uk/Memorystick-DUO-Pro-512-MB-SAN-DISK-viel-opt-Zubehoer_W0QQitemZ......QQcategoryZ46410QQssPageNameZWD2VQQrdZ1QQcmdZViewItem
ili to4no tova

Автор: Julius   
Дата:   09-01-06 13:05

Пуснал съм ти мейл за това! [smilie24]

Автор: Ted_74   
Дата:   09-01-06 14:30

И аз ти драснах на ICQ, а и mail писах.

Дата:   09-01-06 14:32

cyper .. imai me vpredvid za bateriq
kontakt na emeila

Автор: PeterPAN   
Дата:   09-01-06 18:04

В ебай си малко набутване аз 2 неща съм поръчвал от там за сега и двете се окаха пълен боклук, едното е батерия айде китайска за 10Евро преживях я, а друго телеконвертор с 10г. гаранция ма место зоом 2х дава 1.3х

сега си търся прават ама продавача в отпуска до 20.01.2006, иначе само +++ отзиви за него но ще видим какво ще излезе, то разходите за транспорт ако трябва да си ги платя пак по добре да поръчам още един конвертор и да пия една студена вода....

Дата:   09-01-06 18:32

deyo писах ти ама пък сега ти не отговаряш [smilie10]

ti6o на първия линк крайната цена е 52 паунда (с доставката до БГ), което е ~150 лева. А сега сложи Еконт куриер и надценка за мен и сметни дали си заслужава. В Digital Flash цената на 1 GB Memory Stick Pro SanDisk е 149 лева с ДДС.
Ама първо мислете бре хора [ezik]

flipbeat,Julius и Ted_74 им отговорих на мейла

royal, батерия за FZ30 в БГ е 32 лева + 4.2 лева куриер и на всичко отгоре е 7.2 V, 850 mAh. Не си заслужава за мен да пращам до БГ - няма смисъл просто.

PeterPAN досега съм си почърал около 15 неща от Ebay и от всяко едно съм бил доволен - никакви проблеми - примерно филтри,макро лещи, 2 тонера за лазаерен принтер, силиконов калъф за GSM, 1GB SanDisk Ultra II батерия, 5m USB активен удължител и други нещица.

Автор: machine_head   
Дата:   09-01-06 18:51

ама вие не се ли сещате че в англия е доста скъпо....

Дата:   09-01-06 19:06

machine_head добре го каза [smilie24]

Но някои неща на Ebay са доста евтини - примерно една Memory Stick Pro 512MB на Sony или SanDisk може да се вземе за около 22 паунда.

Даже в момента следя 2 търга и ще вземам едната.

Я бърже кажете колко най-евтино може да се вземе в БГ същата карта [beer]

Дата:   09-01-06 20:29

kvo stana we CYPER da 4akam li

Дата:   09-01-06 21:47

CYPER ... 40 kinta za bateriq s dostavkata ne e skupo...biva ...[smilie7]
dai sega oferta za SD karta 512 ili 1 giga , i edno wide angle convertor4ena 55 mm ..ta da napravim poru4ka zaslujava6ta uvajenieto na syforumcite[smilie7]

Автор: Nooky   
Дата:   09-01-06 22:33

Искам и аз да питам, като поръчам нещо от тоз сайт колко ще му е митото? На Проценти от цената ли е и колко процента е?

първа  назад  1  2     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР