Автор: Galina_
Дата: 31-05-10 06:52
Така, мисля, че е редно да напиша какво се случи след публикуването на въпросната обява.
Веднага след публикуването ѝ, годеникът ми звънна на продавача и му каза, че купува обектива. От Пловдив сме, но явно сме били първите заинтересовани, защото момчето обеща на следващия ден да го изпрати към нас. ПРитесняваше се, че ако на нас не ни хареса няма да успее да си вземе техниката, понеже заминава зад граница. Ние му казахме, че щом е запазена и е в състоянието, в което казва, че е, не би трябвало да има притеснения. Накрая мъжете са се разбрали, че на следващия ден, вторник, когато продавачът изпрати обектива, да звънне не половинката. Да, ама не звънна. Годеникът ми му звънна по обед, още не я бил пратил, бил ангажиран. Вечерта пак му звънна, той каза, че утре заминава, но ще намери кой да ни прати обектива. Е, още чакаме да звънне.
Преди няколко дена аз му писах смс (нали е зад граница, да не го набутвам като звъня) да ни каже ако е продал обективчето на по-подходящ според критериите му, а не да ни държи в шах. Е, не писа, а е получил смс-те ми.
С праи не ни е набутал, но мисля, че поведението му е некоректно. Да беше звъннал, за да ни каже, че е продал обектива на друг човек, а не да се покрива . Нарочно изчакахме 1 седмица от публикуването на обявата преди да пишем, току-виж пристигнало. Уви, не е...
|
|