Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Canon EF 50 mm f 1.8 - запазен
Автор: stanivoev   
Дата:   24-05-10 15:04

Оектива е в отлично състояние без следи от употреба. Намира се в София - Canon EF 50 mm f 1.8 + предна и задна капачка - цена 110лв. ЛС или 0896 820 602 Цветомир.

Отговори на това съобщение
 Re: Canon EF 50 mm f 1.8
Автор: zed   
Дата:   24-05-10 15:19

Купувам го.[smilie24]

Автор: alfonsito   
Дата:   24-05-10 15:25

не за мен е

Re: Canon EF 50 mm f 1.8 - запазен
Автор: Beberon   
Дата:   25-05-10 19:39

Страшно впечатлен от снимките и сайта ти!!!
120 лв за обектива, ако все още е наличен ? [smilie25]

Автор: Galina_   
Дата:   26-05-10 19:36

Аааа, изпреварих ви.[smilie18] .
Само че вече 3-ти ден си чакаме обектива, дано продавачът няма проблеми[smilie8]

Автор: guciguci   
Дата:   26-05-10 19:37

Beberon ,ти да не мислиш,че с тази пласмасария са правени снимките от профила му,пък макар и една?

Автор: alfonsito   
Дата:   26-05-10 22:36

EOS 1Ds Mark III; EF 85mm f 1.2 [smilie10] [smilie25] пича голям манияк то и аз де обаче 5 бона и да ги имам няма да ги дам за 1,2 [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5] [smilie5]

Автор: Galina_   
Дата:   31-05-10 06:52

Така, мисля, че е редно да напиша какво се случи след публикуването на въпросната обява.
Веднага след публикуването ѝ, годеникът ми звънна на продавача и му каза, че купува обектива. От Пловдив сме, но явно сме били първите заинтересовани, защото момчето обеща на следващия ден да го изпрати към нас. ПРитесняваше се, че ако на нас не ни хареса няма да успее да си вземе техниката, понеже заминава зад граница. Ние му казахме, че щом е запазена и е в състоянието, в което казва, че е, не би трябвало да има притеснения. Накрая мъжете са се разбрали, че на следващия ден, вторник, когато продавачът изпрати обектива, да звънне не половинката. Да, ама не звънна. Годеникът ми му звънна по обед, още не я бил пратил, бил ангажиран. Вечерта пак му звънна, той каза, че утре заминава, но ще намери кой да ни прати обектива. Е, още чакаме да звънне.[smilie19]
Преди няколко дена аз му писах смс (нали е зад граница, да не го набутвам като звъня) да ни каже ако е продал обективчето на по-подходящ според критериите му, а не да ни държи в шах. Е, не писа, а е получил смс-те ми.
С праи не ни е набутал, но мисля, че поведението му е некоректно. Да беше звъннал, за да ни каже, че е продал обектива на друг човек, а не да се покрива[smilie23] . Нарочно изчакахме 1 седмица от публикуването на обявата преди да пишем, току-виж пристигнало. Уви, не е...

Автор: Beberon   
Дата:   05-06-10 01:44

guciguci, далеч съм от тази мисъл.
Galina_, интересно развитие на събитията и неприятно за вас. Добре, че внесе малко яснота в темата [cool]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР