Автор: dirtyfreak
Дата: 08-06-10 20:57
Понеже получих коментар,че не съм посочил кога е закупен фотоапарата и на колко кадъра е,сега ще пиша и за това.Апарата и обективите са купени от веригата Jessops-и по специално Лондон миналата пролет,кадрите според някой изказвания се проверяват,чрез самия брой на поредната снимка,според други софтуерно,това което аз установих(до колко е вярно,и предвид,че картата памет е използвана и на другият ми Canon),кадрите са приблизително 4700,дали е така не знам,но и със сигурност не са повече от това.Предвид всичко останало,и че явно цената се вижда висока на повечто,за този модел и т.н. ...........както,и че гаранцията "не важи" явно и в България,въпреки че е международна,последната ми цена за всичко(без картата памет)е 1200 лв.Офертата е валидна за следващите две седмици,след това я оттеглям.Предвид това,и че получих доста предложения да смъкна от цената от 200-600 лв.,както и на изплащане...........не съм съгласен съжалявам,ако някой има интерес,нека да бъде за оглед,но не и за преговаряне на цената.Мисля,че достатъчно я смъкнах вече.
Публикацията е редактирана (10-06-10 18:12)
|
|