Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 CANON PowerShot A590 IS - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   05-05-10 19:10

Здравейте ! Предлагам Ви едно добро апаратче от "А" серията на CANON - модела CANON PowerShot A590 IS.
За модела има изписано много като тестове ,ревюта ,потребителски мнения и т.н.
Апарата е добър ,позволяващ на начинаещият фотолюбител да си поиграе наволя с менюто и предлаганият ръчен контрол в него .
Работи с 2 броя АА батерии и евтина памет SD .
Предлаганият от мене апарат има технически проблем изразяващ се в светещ червен пиксел на ССД-то и светещ син пиксел на дисплея ( второто не е проблем ). Няма следи от изтърване ....
Технически ,изключвайки гореописаното е изряден .Визуално е с нормални следи от употреба ,като бих дал лична оценка 8-8.5 /10.
Окомплектован е с оригинална връзка за ръка ,комплект нови презареждащи се батерии VARTA по 2100 mAh и 1 GB SD памет Kingston .
Намира се в гр.Плевен ,но чрез ЕКОНТ може да достигне и до Вас с опция за преглед и тест на пратката .
Цената ,която смятам за уместна е 100.00 лева .
За контакти ,въпроси и пазарлъци моля използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Реални снимки на комплекта може да видите тук ,както и постоянно светещият червен пиксел -

http://cmdj7.snimka.bg/business/canon-powershot-a590-is..............

Отговори на това съобщение
 Re: CANON PowerShot A590 IS
Автор: HP735   
Дата:   06-05-10 11:04

... и все пак да отговоря на тези ,които ме попитаха защо съм споделил за светещият червен пиксел ,който не се забелязва и би се продал на по-висока цена ако не съм казал за проблема...[smilie3]

- "Драги" ми приятели ... доверие и авторитет трудно се градят ,особено на днешните "гладни" времена ,но пък още по-лесно се затриват ,пак на днешните "гладни" времена .

Извода - бъдете обективни ,отзивчиви и най-вече лоялни в търговията за да Ви приемат като такива .....

Апарата е запазен за коректен човек ,закупил преди фото от мене и искащ и това добро КАНОН-че ...[smilie24]

А за тези ,които днес имат имен ден е пожеланието да са живи и здрави и разбира се да почерпят [beer]

Хайде Вие четете и мислете върху горенаписаното ,а аз отивам да уважа духа на агънцата ,жертавани за празника [beer]

Публикацията е редактирана (11-05-10 19:47)

Re: CANON PowerShot A590 IS - ЗАЯВЕН
Автор: mitakass   
Дата:   06-05-10 14:44

Виж си пощата :)

Re: CANON PowerShot A590 IS - ЗАЯВЕН
Автор: Gam3Ra   
Дата:   06-05-10 19:10

Страхотен апарат и коректен продавач [smilie24]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР