Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 OLYMPUS SP-510 UZ - ПРОДАДЕН
Автор: HP735   
Дата:   08-04-10 20:14

Здравейте ! Предлагам Ви един добър цифров апарат на OLYMPUS - модела SP-510 UZ. Апарата е от клас superzoom или така любимите ми като терминология "турбосапунери" [ezik] .
Информация за серията ,както и конкретният модел в нета има много ,но от мен се изисква да поднеса обективно информация за предлаганото фото.
Здрав корпус ,добра пластика и качествено гумирани елементи ,добре прилягащ в ръка ,не много лек ,но и нетежащ много, използващ 4 на брой АА батерии ,без никакви следи от употреба ( 9.9 /10 ) нито по корпуса ,нито по дисплея и оптичната система ...
Фотоапарата е с фабрична ненамачкана и разкъсана кутия ,пълна окомплектовка от неразпечатани СД-та и инструкции ,неразпечатан ремък за врат ,неразпечатан USB/PC кабел ,разпечатан от мене AV/TV кабел ,найлончета ,оригинална xD OLYMPUS памет тип M ( high capacity ) с капацитет 1 GB в собствена опаковка и подарък класьор за памети .
Апарата пристига с фабрична капачка за обектива с връзка за нея.
Бонус от мене освен паметта давам и 4 (четири) неразпечатани презареждащи батерии VARTA по 2100 mAh за щастлива и безпроблемна работа [shtrak]

Цената на комплекта мисля да е 250.00 лева ,но приемам и разумни коментари и то най-вече за хора с които съм търгувал ....

Техниката се намира в гр.Плевен ,но нали си знаете ,че с ЕКОНТ може да достигне и до Вас с опция за предварителен преглед и тест за което картата ще е поставена ,но батериите ще си разпечатате и поставите Вие сами .

За контакти ,коментари ,пазарлъци ,мнения и поздравления моля Ви използвайте лични или е-майл livanov@abv.bg

Снимки на фотото и бонусите след малко ,а дотогава [beer]

Отговори на това съобщение
 Re: OLYMPUS SP-510 UZ клас "турбосапунерка" :-)
Дата:   08-04-10 20:58

Ето и обещаните снимки -

http://cmdj7.snimka.bg/business/olympus-sp-510-uz..............

Добър суперзуум апарат за всекидневието ,окомплектован и готов за подвизи ......................

Автор: fitnesman   
Дата:   09-04-10 00:43

Браво, страхотно написана обява...от мен [smilie24]

Re: OLYMPUS SP-510 UZ клас
Дата:   09-04-10 21:35

Благодаря ! Старая се винаги да давам обективна ,неподвеждаща информация за заинтересованите ,а когато е възможно и нещо ,което до голяма степен ме е изненадало приятно или ми е направило негативно впечатление ....в случая предлагам едно подобие на Panasonic DMC-FZ7 и FZ8 под бранда на OLYMPUS ,но с 4 АА батерии.
Този апарат се продава за подпомагане на покупка на нов модел на SONY - DSC-H55 суперзуум от началото на 2010 година.
Апарата е при мене от сряда ,на мой колега е и до другият петък трябва да се "жертва" за покупката на SONY-то ...

Цената без батериите е 210.00 лева и до петък не би търпяла коментар след ,което се сваля от продажба .
Препоръчвам го на всеки ,който иска да е по-ТУРБО от останалите ......

[beer]

Публикацията е редактирана (23-04-10 00:39)

Дата:   10-04-10 17:58

... и почти не е използван ,а и аз рядко давам оценка на състояние 9.9/10 [ezik]

Re: OLYMPUS SP-510 UZ "турбосапунер" на цена 210.00 лв.
Дата:   11-04-10 14:48

[shtrak]

Дата:   12-04-10 15:22

[smilie24]

Автор: bobsan_89   
Дата:   12-04-10 18:04

харесва ми, но не мога да го взима в момента понеже още не съм си продал стария. Но ме имай в предвид. скоро ще имам парите.

Дата:   13-04-10 12:55

[beer]

Re: OLYMPUS SP-510 UZ
Дата:   13-04-10 19:23

...за разлика от Panasonic DMC-FZ7 / FZ8 на които прилича ,OLYMPUS-а прави прекрасно видео (30 кадъра) ,НО САМО 15 секунди [smilie23] ,което не знам дали ще е неограничено при промяна на типа памет ( тази е "M" )[smilie11] [smilie11] [smilie11] .За съжаление нямам друга xD памет подръка за да експериментирам ....
Това го установих благодарение на колега от Габрово ,проявил интерес към апарата с цел снимки и домашно видео за което съм му благодарен .
[smilie6] [smile] [smilie6] [smilie5] Да допълня - картата памет тип "М" бе сменена с тип "Н" и видеото при 30 кадъра в секунда вече е с дължина според капацитета на паметта... [smilie24] [smilie24] [smilie24] [beer]

Цанко ,ползвайте си го със здраве и увековечете незабравими моменти .
А специално за тебе като коректен купувач и най-вече човек на място [beer] .

Любо

Публикацията е редактирана (15-04-10 17:27)

Автор: Venci_gan   
Дата:   13-04-10 19:38

[beer] ,супер сапунер , градски !!! Успех,цената е добра !!![smilie24]

Re: OLYMPUS SP-510 UZ - ПРОДАДЕН
Автор: g.e.c.   
Дата:   15-04-10 07:33

Благодаря на коректният продавач за отличната машинка!!!Бъди жив и здрав Любо и все така отзивчив!

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР