Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Фоточанта Канон?
Автор: KrisoPower_EOS   
Дата:   30-01-05 17:24

Та търся някоя фоточанта Канон втора ръка, да не е много износена /имам предвид да не е все едно апарата ви се е исрал вътре/ да събере един Зенит с един обектив. А трябва ми да е на Канон, защото след Зенит-а се надявам на ЕОС и т.н. Та който продава нещо свестно и на разумна цена да пише!

Отговори на това съобщение
 Re: Фоточанта Канон?
Автор: jumbo   
Дата:   30-01-05 17:42

божееееее кво сега какво пише на чантата ли е важно на гол тумбак чифте пищови....
чанта ма която пише тамрак или ловепро ще ме прощаваш но със сигурност ще са по добри от чанта канон или никон..... (аз имам чанта никон но уномата модел про който имах бе 100 пъти по-яка да не говорим за раницата тамрак....)

ако ти се плаща за това че на чантата ти пише канон няма проблем
ако искаш яка чанта обърни се към майсторите в занаята
ти да не мислиш че канонските или никонските чанти ги правят самите те????
старите чанти никон бяха много скъпи и направени от професионална фирма за хубави чанти.... новите за съжаление не са така...

Дата:   30-01-05 17:53

Неее, аз горе бате не се изразих добре. Имах предвид да не е Никон или на някоя друга фирма за фотоапарати. А Уномат и Лаурпро знам, на Уномат съм си харесал една която я гледах за 25 лева нова. Та нещо такова ви говорех.

Автор: Smi   
Дата:   30-01-05 19:21

KrisoPower_EOS: Къде има най-голям избор на чанти? Тази...Уномат-ската къде си я гледал?
Цената ми звучи добре. [smilie25]

Автор: cristo   
Дата:   30-01-05 19:24

а на мен ми трябва раничка - къде има раници?

Дата:   30-01-05 23:53

Тази съм я гледал в склада им на Уномат, при Христо Дончев.

Публикацията е редактирана (30-01-05 23:54)

Автор: BuzzFuzz   
Дата:   31-01-05 12:50

Cristo nali 6e si poru4va6 perz ebay filtri fani si poru4ai i 4anta !!! 6te ti izleze malko po evtino No ti kazvam gledai filtrite da sa 2nd hand i da sa komplekt za okolo 40-50$ 6e si zeme6 6-8 filtura zavisi kvi oferti ima v momenta moje i pove4e !
Lowepro me kefat Maximalno no pari4ki nqmam!!!

Дата:   01-02-05 00:22

Ta няма ли никакви чанти, айде, че взех Зенита и трябва чанта. Някой ако има да казва

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР