Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам/заменям SD Card 1.0 GB
Автор: Максим   
Дата:   30-12-05 14:14

Secure Digital card 1.0 GB e-film - 140 лв[shtrak]

Картата е закупена лятото с ВЕЧНА гаранция от дистрибутора, и почти не ползвана.
Възможен бартер за CF и Sony memory stick (също в гаранция)
e-film
artphotography@abv­.bg
...... Владимир

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам/заменям SD Card 1.0 GB
Автор: pyramus   
Дата:   30-12-05 14:41

нещо не си в час с цената. наскоро си купих 1БГ, 150х скоростна за 113лв, нова

Автор: Otvorenia   
Дата:   30-12-05 17:23

150 х на коя фирма?
Аз имам San Disk Extreme III и цената и е към 190лв

http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=productlist&A=details&Q=&sku=......&is=REG&addedTroughType=categoryNavigation

Автор: Максим   
Дата:   30-12-05 23:02

pyramus
Това е чудесно..верно не съм в час (пък си мислех , че правя с 20 лв. отстъпка отколкото съм я взел) [smilie5]
Защо не споделиш откъде ги взимаш тези карти SD e-film 1.0 GB с Вечна гаранция за 113лв? Просто съм пристрастен към някои имена и гаранционни ангажименти...щото са ми се сдухвали разни евтини карти нееднократно до сега и то по време на важни снимки - ми неприятно си е. 113лв , че това си е жива далавера - точно на цената на CF 1.0 GB интронче от мост компутерс (67$ без ДДС)...ма вчера нямаха нито CF, нито Sony (освен в ценовата листа в нета)![smilie7]
Понеже дистрибутора от които съм я взел не ги продава все CF, нито Sony на такива пари като в Мост, нито пък произволни марки памет...та сега говорих с него и обеща да ми достави адаптер MMC/CF за по-малко от разликата в цената между MMC/CF при него (освен ако пак не съм в час, и цената на CF е станала по-висока от MMC, а?)[smilie5] . Ми това е чуден вариант, още повече може да потрябва и за другият ми апарат.
Пък и аз се изкушавам дали евтините карти куча марка вече не са станали добри, както цената си . Производителите на чипове били 2-3 ми казаха[smilie7] [smilie5]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР