Рекламирайте тук Затвори
Реклама в секции форуми и базар

Под формата на платени обяви можете да рекламирате ваши продукти, услуги или други комерсиални дейности. Обявата може да бъде публикувана избирателно във форум по ваше желание или във всички форуми на сайта.

За стандартната ценова листа и условия изпратете
запитване до webmaster@photo-forum.net.
Платени обяви

forum: Фото базар - Цифрова техника
 първа  назад  1     всички  напред  последна
 Продавам грип BG-E2N - 200 лева - запазен
Автор: charm   
Дата:   30-03-10 21:47

Продавам грип BG-E2N за Canon 20D, 30D, 40D...
Перфектно състояние.
Малко използван. Много ми е удобен, обаче ми тежииии [cool]

Цена: 275 лв.
за контакти:
0888 ......
или лс

Отговори на това съобщение
 Re: Продавам грип BG-E2N
Дата:   31-03-10 09:31

не му трябва на никой или е висока цената [smilie11]
тя естествено може да се коментира [smilie3]

не мога в първия пост да редактирам, затова тук

НОВА ЦЕНА - 200 лв.

Публикацията е редактирана (31-03-10 19:10)

Автор: vasilmitev   
Дата:   31-03-10 11:19

И аз се оглеждам за грип но мисля че ти е доста висока цената. Скоро имаше предложения за 150 и 170 лв(за по-стария модел) и 200 лв. за новия (а то разликата е само в гуменото уплътнение)
Успех!

Автор: guciguci   
Дата:   31-03-10 11:28

Разликата ,се оказва, не е само в гуменото уплътнение,а много по голяма. Със значение за батериите и консумацията. Но ,че цената е висока,висока е.

Дата:   31-03-10 13:24

guciguci

И каква по-точно е разликата - сподели че ми стана интересно? Да не искаш да кажеш че консумацията на батериите зависи от вида на грипа?! [smilie10]

Дата:   31-03-10 14:12

От разговор със Зентекс се оказа,че е така. Ако искаш говори лично с него,за да не те излъжа. Аз знам,че най-добре с 40Д е да се ползва BG-E2N

Автор: Petri   
Дата:   31-03-10 14:41

[smilie18]

Дата:   31-03-10 14:58

Petri ,нещо смешно ли има?

Дата:   31-03-10 15:04

vasilmitev, ти сериозно ли търсиш или просто споделяш за цената. както писах по-горе, тя се коментира.
разглеждах цените в другите теми, но те са за грип в комплект с апарат, не видях никъде само грип, струва ми се, че това също е от значение.

но както и да е де, който сериозно си търси, съм готова да коментирам с него цената - по-горе има мобилен телефон, а може и на лс
[shtrak]

Автор: Petri   
Дата:   31-03-10 15:15

Ами разбира се, че този грип е най-добре за 40д, те го изкараха на пазара по същото време с тялото. Все пак е ъпгрейднат вариант.

Иначе ми стана смешно за другото качество на грипа, за което Зентекс ти е казал.
Не изключвам съмсем вариант при първата версия на грипа да има някакви "загуби" по време на захранването на тялото, но далеч се съмнявам, че може да се измери с 50-60 кадъра спестена енергия пеимерно в полза на BG-E2N.

Сега е твой ред, сподели какво сте приказвали по телефона.

Дата:   31-03-10 15:20

charm
Факта че вече гледах 2 грипа говори че е сериозно. Въпроса е че не ми е спешно, предпочитам да изчакам да излезе нещо което си струва наистина(откъм цена основно) и тогава ще го взема.

Дата:   31-03-10 15:32

твоя воля [smilie3]

а какво според теб си "струва"? не се заяждам, просто питам, защото никакъв опит нямам в продажбата на техника...

Автор: d_ave   
Дата:   31-03-10 15:50

charm, цената наистина е бая нагоре:)

иначе разлика в гриповете има, със зентекс веднъж говорихме бая за това. при BG-E2 има конструктивен проблем, който може да доведе до следното - грипа се закача, слагат се две пълни батерии, но тялото казва, че няма заряд и се изключва. това става, защото при затягане на грипа една вътрешна пластина се огъва и се губи хубав контакт на някой от крачетата. при BG-E2N пластината е направена по различен начин и няма такъв проблем. Зентекс казжаше, че първоначално Канон са пуснали по-твърди пластини, с които са заменяли тези на Е2, но след това са изкарали Е2N, при който е отстранен проблема. също така проблема не се е явявал при всички Е2, но при голяма част от по-старите бройки го е имало.

относно разлика в захранването - чел съм из нета, че специално 40д не постига 6.5 кадъра в секунда със закачен Е2 грип, за разлика от Е2N.

грипа иначе третира батериите по следният начин - двете батерии не работят паралелно, нито точи първо едната, след това другата. оригиналните грипове (Е2, Е2N) при всяко пускане мерят батериите и започват да дърпат от по-заредената. когато капацитета и падне под този на другата, превключват на нея и така започват да ги редуват. при неоригиналните грипове това се симулира, за да може тялото да мисли, че е закачен оригинален грип и да няма проблеми със съвместимостта грип/тяло. неоригиналните грипове точат първо едната батерия (произволно), след това минават на другата. поради това при ползване на неоригинален грип може да се вии следното - графиката показва пълна батерия до последно, дори когато капацитета вече е намалял, а след това изведнъж свършват много бързо.

Дата:   31-03-10 16:07

Добре хора, моля ви кажете ми колко е нормално да струва това нещо. Нов е 380 лева. "струва си" и "бая нагоре" не ми помагат особено.
опитах да се ориентирам в базара, но почти нищо не открих, като изключим един единствен от този вид, който се продаваше само в комплект с апарата....
тъй, че моля дайте цифри [smilie2]

Дата:   31-03-10 16:16

По-горе писах, преди около месец-два едно момче продаваше същия грип, чисто нов, в кутията, надали беше ползван(поне аз не видях следи от ползване) продаваше го за 200 лева и след около 10-12 дни се продаде.(ако се поровиш по-назад ще го видиш, + грипа продаваше апарат+обективи доколкото помня) Пробвах го на 40д-то и наистина направи 6.5 кадъра в сек. Тогава оше не бях сигурен дали искам грип заова не го взех. Не казвам че трябва да го продаваш за 200 и ти, цената сам си я определяш.
[beer]

Дата:   31-03-10 19:08

благодаря ти, това ще е от полза, наистина. Защото не знаех колко трябва да сваля от цената на нов.

ОК, хора, продава се за 200 [smilie3]

Re: Продавам грип BG-E2N - 200 лева
Автор: GenaDP   
Дата:   31-03-10 21:10

ОК, вземам го за 200. Ама да беше написал в кое село се намира...

Автор: met   
Дата:   31-03-10 21:53

Уговорен е вече.

Дата:   31-03-10 22:03

съжалявам за бавната реакция, не съм постоянно на линия.
Гена, резервиран е вече. До петък на обяд [smilie3]

първа  назад  1     всички  напред  последна

За да пишете мнения трябва да влезете с потребителското си име.
Влезте от тук »
Секция Базар има нов софтуер, който е официален. След дата 20.11.2012 г. няма да може да пишете тук, в старата версия.

Използвайте новият софтуер, като преди това прочетете правилата за него:
НОВА СЕКЦИЯ БАЗАР